3M™ Elektrisch excentrische schuurmachine met centrale stofafzuiging, Ø 127 mm, 11.000 rpm, 2.5 mm uitslag

 • 3M ID 7000032241

Licht ontwerp met laag profiel en stille werking zorgt voor meer controle en comfort voor de gebruiker.

Flexibel gereedschap dat kan worden gebruikt waar perslucht niet beschikbaar of niet voldoende is.

Krachtige motor staat garant voor professionele prestaties voor alle schuur- en finishingtoepassingen.

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Licht ontwerp met laag profiel en stille werking zorgt voor meer controle en comfort voor de gebruiker
 • Flexibel gereedschap dat kan worden gebruikt waar perslucht niet beschikbaar of niet voldoende is
 • Krachtige motor staat garant voor professionele prestaties voor alle schuur- en finishingtoepassingen
 • 3 snelheidsstanden makkelijk met duim te bedienen
 • Ergonomisch in gebruik door 3M™ Gripping Materiaal, voorgevormde polssteun en rubberen handgreep

Ons assortiment 3M™ Elektrisch Excentrische Schuurmachines verzetten met hun fluisterstille borstelloze motoren en ergonomische ontwerp met laag profiel heel wat werk. Het optiepakket omvat modellen met en zonder centrale stofafzuiging.

De 3M™ Elite vlakschuurmachine is ontworpen met het oog op de operator en bevat ergonomische elementen zoals een verlengde polssteun die extra hefboomwerking biedt en tegelijk de spanning op pols en hand beperkt. De hendel van onze schuurmachine verzinkt bij indrukken in de machine, waardoor de handpalm van de operator niet bekneld kan raken en er geen drukpunten ontstaan. De rubberen handgreep is voorzien van 3M™ Grijpmateriaal voor een betere grip en meer controle met minder inspanning. Bovendien loopt de kap van duurzaam composietmateriaal door tot de basis, waardoor trillingen worden geabsorbeerd en barsten in de behuizing worden voorkomen. De handgreep op het gereedschap heeft een diameter van 69,85 mm. Een handige, met de duim te bedienen snelheidsregeling beperkt het risico van onbedoelde snelheidswijzigingen. Een interne geluiddemper beschermt het gehoor van de operator en breekt niet af. Ideaal voor het finishen van platte oppervlakken en schuren van sealerlagen met toegang tot nauwe hoekjes.

Voorgestelde toepassingen
 • Ideaal voor het finishen van platte oppervlakken en schuren van sealerlagen met toegang tot nauwe hoekjes

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.