1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Laboratoriumbenodigdheden en -tests
 4. Benodigdheden voor monstername
 5. Wattenstaafjes voor monstername
 6. 3M™ Swab-Sampler met 10 ml D/E Neutralizing Broth RS96010DE, 100 per doos

3M™ Swab-Sampler met 10 ml D/E Neutralizing Broth RS96010DE, 100 per doos

3M ID 7000030314UPC 50707387576481
 • Het flesje met D/E Neutralizing Broth is gebruiksklaar voor het testen op pathogenen in omgevingsmonsters.
 • Het wattenstaafje reikt tot in hoeken en moeilijk bereikbare plekken voor een verbeterde nauwkeurigheid.
 • De eenvoudig te hanteren vorm verbetert de monsternameconsistentie van installatie tot installatie en van fabriek tot fabriek.
 Meer...
Alle details tonen
Specificaties
Inhoud
10 ml
Mediumtype
D/E neutralisatiebouillon
Merk
3M™
Productiesegment
Omgevingscontrole, Ophangen, Testen van verpakkingen & opslag, Binnenkomst rauwe melk, Klaar om te eten
Producttype
Monsterstaafje
Testtype
Omgeving
Details
 • Het flesje met D/E Neutralizing Broth is gebruiksklaar voor het testen op pathogenen in omgevingsmonsters.
 • Het wattenstaafje reikt tot in hoeken en moeilijk bereikbare plekken voor een verbeterde nauwkeurigheid.
 • De eenvoudig te hanteren vorm verbetert de monsternameconsistentie van installatie tot installatie en van fabriek tot fabriek.

3M™ Swab-Sampler met 10 ml D/E Neutralizing Broth is een handig en snel verzamelinstrument voor omgevingsmonstername en het testen op kleine oppervlakken.

Monsterafname is gemakkelijk met het bijgevoegde wattenstaafje en het flesje is voorzien van voldoende ruimte voor het toevoegen van monsters en om te vortexen om organismen los te krijgen van het wattenstaafje. Dit monstername-instrument is bestraald met gammastraling, zodat het product een lange houdbaarheid heeft. De 3M Swab-Sampler wordt geproduceerd in de VS en is ISO 9001:2008-gecertificeerd ter garantie van de kwaliteit. Het monstername-instrument is uitsluitend voor laboratoriumgebruik bedoeld. De Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) methode is wereldwijd het meest geaccepteerde beheerprotocol voor voedselveiligheid. De monsternameproducten van 3M vormen een belangrijk onderdeel van deze methode voor het identificeren van mogelijke voedselgedragen risico's en voor het bepalen waar deze risico's zich bevinden. De draagbaarheid, de stabiele verrijkingsmedia en de eenvoudig te hanteren wattenstaafjes en sponzen zijn ontworpen voor het testen op een brede reeks mogelijke risico's en voor het leveren van uitzonderlijk nauwkeurige resultaten. Ze zijn gemaakt voor het veilig verzamelen, bewaren en beveiligen van inhoud vanaf de monsternamelocatie tot het laboratorium, zonder lekkages en zonder dat het monster wordt beïnvloed.D/E Neutralizing Broth is ontwikkeld door Dey & Engley en wordt gebruikt voor het testen van ontsmettingsmiddelen wanneer het neutraliseren van antiseptica en ontsmettingsmiddelen belangrijk is voor het bepalen van de bacteriële activiteit ervan. Het is effectief voor het neutraliseren van een breed spectrum aan ontsmettingsmiddelen en chemische, antimicrobiële bewaarmiddelen zoals ammoniummengsels, fenolen, jodium, chloor- en kwikpreparaten, formaldehyde en glutaraldehyde. D/E neutraliserende media neutraliseren hogere concentraties antimicrobiële resten dan andere standaard neutraliserende formules, zoals letheenmedia, thioglycolaatmedia en neutraliserende buffer.

Contacteer ons

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.