1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Laboratoriumbenodigdheden en -tests
 4. Benodigdheden voor monstername
 5. Sponzen voor monstername
 6. 3M™ Hydra-Sponge with 10 mL Neutralizing Buffer en Handschoen HS10NB2G, 100 per doos

3M™ Hydra-Sponge with 10 mL Neutralizing Buffer en Handschoen HS10NB2G, 100 per doos

 • 3M ID 7000002888
 • UPC 00707387581084,50707387581089

Neutralizing Buffer wordt geadviseerd voor oppervlak testen op de aanwezigheid van microorganismen die kunnen voorkomen op zuivel en voedsel apparatuur gedesinfecteerd met chlorine of quaternary ammonium bestanddelen. Het kan het bacteriedodendel en bacteriostatische effect van chlorine en quaternaire ammonium verbindingen neutraliseren. En dit is weer van belang om een accurate detectie van de aanwezigheid van potentieel gevaarlijke micro-organismen aan te tonen.

De spons wordt geleverd in een beschrijfbare, dubbel gelamineeerde monsterzak met wire sluiting voor veilig transport naar het lab.

De monsterzak is evenals de spons gamma gesteriliseerd. Geproduceerd in de VS, ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Neutralizing Buffer wordt geadviseerd voor oppervlak testen op de aanwezigheid van microorganismen die kunnen voorkomen op zuivel en voedsel apparatuur gedesinfecteerd met chlorine of quaternary ammonium bestanddelen. Het kan het bacteriedodendel en bacteriostatische effect van chlorine en quaternaire ammonium verbindingen neutraliseren. En dit is weer van belang om een accurate detectie van de aanwezigheid van potentieel gevaarlijke micro-organismen aan te tonen
 • De spons wordt geleverd in een beschrijfbare, dubbel gelamineeerde monsterzak met wire sluiting voor veilig transport naar het lab
 • De monsterzak is evenals de spons gamma gesteriliseerd. Geproduceerd in de VS, ISO 9001:2008 gecertificeerd
 • Verhoogde efficiëntie

De 3M™ Hydrated-Spons met 10 mL Neutralizing Buffer met handschoen, voor oppervlakbemonstering.

De biocide-vrije cellulose spons is voorbevochtigd met Neutralizing Buffer. De spons heeft geen invloed op micro-organismen, mits gekoeld bewaard, tot 48 uur voor Salmonella en E. coli en 72 uur voor Listeria.

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.