1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Persoonlijke beschermingsmiddelen
 4. Lasbescherming
 5. Lashelmsystemen voor ademhalingsbescherming

3M™ Versaflo™ V-500E luchttoevoerregelaar met 3M™ Speedglas™ 9100 MP lashelm

 • 3M ID 7000044564

Gecombineerde bescherming voor hoofd, gezicht en ogen en ademhalingsbescherming met luchttoevoer voor lastoepassingen

Geschikt voor de 3M™ Speedglas™ Lasfilterserie 9100 (passief of automatisch donkerkleurend)

Vanaf het begin ook ontworpen om optioneel samen met een van onze 3M™ Peltor™ Gehoorkappen te gebruiken:

Bekijk meer details
Veel bekeken services

Details

Hoogtepunten
 • Gecombineerde bescherming voor hoofd, gezicht en ogen en ademhalingsbescherming met luchttoevoer voor lastoepassingen
 • Geschikt voor de 3M™ Speedglas™ Lasfilterserie 9100 (passief of automatisch donkerkleurend)
 • Vanaf het begin ook ontworpen om optioneel samen met een van onze 3M™ Peltor™ Gehoorkappen te gebruiken:
 • Wordt geleverd met de 3M™ Versaflo™ Luchttoevoerregelaar V-500E
 • Zijruiten (tint 5) kunnen helpen het gezichtsveld te verbreden
 • De 3M™ Versaflo™ Luchttoevoerregelaar V-500E is uitgebalanceerd, wordt aan een riem gedragen en is eenvoudig af te stellen met een consistente luchtstroomafgifte

De 3M™ Speedglas™ Lashelm 9100 MP met de 3M™ Versaflo™ Luchttoevoerregelaar V-500E biedt hoofd-, oog-, gezichts- en ademhalingsbescherming met een opklapbaar lasfilter gecombineerd met een groot (170 x 100 mm), helder beschermend vizier en een veiligheidshelm. Voor gebruik met de Speedglas-lasfilterserie 9100 (apart verkrijgbaar).

Las met vertrouwen met de 3M™ Speedglas™ Lashelm 9100 MP met de 3M™ Versaflo™ Luchttoevoerregelaar V-500E. Geschikt voor de 3M™ Speedglas™ Lasfilterserie 9100 (passief of automatisch donkerkleurend). Onze lashelm heeft een opklapbaar lasfilter met een breed, helder beschermend vizier van 170 x 100 mm eronder, waardoor hij uitstekend geschikt is voor nauwkeurig slijpen bij weinig licht. De bovenschaal is gemaakt van hittebestendig polycarbonaat en voldoet aan de standaard EN 397 voor industriële veiligheidshelmen. Bovendien zorgen de zijruiten van tint 5 voor een beter perifeer zicht, zodat gebruikers zich meer bewust kunnen zijn van hun omgeving. De helm is vanaf het begin ontworpen om optioneel met een van onze 3M™ Peltor™ Gehoorkappen te kunnen gebruiken: Gehoorbescherming met laag profiel (apart verkrijgbaar). De Versaflo luchttoevoerregelaar V-500E is een uitgebalanceerde, aan een riem gedragen, eenvoudig aan te passen regelaar die de luchtstroom consequent levert op het niveau dat u instelt, van 170 l/min tot 305 l/min. De luchtkwaliteit in de luchttoevoer moet voldoen aan de EN 12021-vereisten. Voor meer comfort en bescherming kunnen olienevel, waterdamp of niet-giftige en onaangename geuren in de luchttoevoer eenvoudig worden verwijderd met een luchtreinigingsstation, zoals het 3M™ Aircare™ Filtratiesysteem ACU-03 (wandmontage) of ACU-04 (apart). Let op, luchttoevoerregelaars met verwarming of koeling (V-100E/V-200E) zijn verkrijgbaar als alternatieve regelaar (alleen als aparte bestelling – niet als systeem).

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.


Gerelateerde Producten

Aanbevolen toepassingen Lassen, Metaalreparatie, Metaalverwerking, Slijpen
Bescherming NPF 200
Eigenschappen Hoofdbescherming
Hoeveelheid per doos 1
Lasfilter type 3M™ Speedglas™ Lasfilter Series 9100
Lasmethodes Slijpen
Lenstype Geen lens
Luchtbron SAR
Merken Speedglas™
Productcode 578800
Productserie 9100 MP, Versaflo V-500E
Producttype Helm zonder lasfilter
Slijpoptie Flip-up met transparant vizier
Zijruitjes Ja