3M™ Performance Industrieel spuitpistoolsysteem, 26878

 • 3M ID 7100228476
 • UPC 04054596831292

De schokbestendige body, licht van gewicht, is gemaakt van geavanceerd composietmateriaal

Om te bouwen van gebruik met flexibele drukslang naar koppeling met het 3M™ PPS Serie 2.0 Spuitbekersysteem

Snel verwisselbare spuitkoppen in maten van 0.9 tot 2.0

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 849KB)

Details

Hoogtepunten
 • De schokbestendige body, licht van gewicht, is gemaakt van geavanceerd composietmateriaal
 • Om te bouwen van gebruik met flexibele drukslang naar koppeling met het 3M™ PPS Serie 2.0 Spuitbekersysteem
 • Snel verwisselbare spuitkoppen in maten van 0.9 tot 2.0
 • Ontworpen voor comfort
 • Eenvoudig, innovatief ontwerp betekent minder onderdelen om te onderhouden of in elkaar te zetten

Het 3M™ Performance Spuitpistool is licht van gewicht en eenvoudig in gebruik, gebouwd voor de industriële spuiter. Het spuitpistool, gemaakt van schokbestendig composiet, is een van de lichtste in de industrie, maar toch duurzaam genoeg voor veeleisende omstandigheden. Het veelzijdige ontwerp maakt het mogelijk te spuiten vanuit een drukbron of een zwaartekrachtbeker. De verwisselbare spuitkoppen in maten van 0.9 tot 2.0 maken het mogelijk een breed scala aan coatings te verspuiten.

Het 3M™ Performance Spuitpistool is onze industriële coatingoplossing die helpt uw processen consistenter te maken en de productiviteit te verhogen door technici slimmer te laten spuiten. Het 3M™ Performance Spuitpistool is licht van gewicht en eenvoudig in gebruik, speciaal ontworpen voor industriële spuitwerkzaamheden. Het spuitpistool is gemaakt van een geavanceerd schokbestendig composietmateriaal en is een van de lichtste in de industrie, maar toch duurzaam genoeg voor de zwaarste industriële omstandigheden. Het gehele spuitpistool, van de trekker tot het frame, is door kinesiologen geoptimaliseerd om het comfort te verbeteren, specifiek voor de hoge eisen die zijn verbonden aan spuitwerkzaamheden die de hele dag duren. Dankzij het veelzijdige ontwerp kunnen monteurs spuiten vanuit een drukbron of een zwaartekrachtbeker. De drukslang en spuitkoppen zijn geschikt voor continu bulkspuiten voor grotere klussen. Voor plaatselijke reparaties en kleine oppervlakken kunt u het spuitpistool ombouwen voor gebruik van het 3M™ PPS™ Series 2.0 Spuitbekersysteem, zodat u precies de juiste hoeveelheid coating gebruikt voor de grootte en afwerking van de klus. Eenvoudig, innovatief ontwerp betekent minder onderdelen om te onderhouden. Met snel verwisselbare spuitkoppen. De lak gaat nooit door het spuitpistool zelf. Schoonmaken is niet meer dan een kwestie van de punt van de naald afvegen en de kop vervangen. Demonteren of weken in oplosmiddel is niet nodig. Het is net alsof u telkens wanneer u een nieuw mondstuk opzet een gloednieuw spuitpistool hebt. 3M™ Performance spuitkoppen zijn verkrijgbaar in maten van 0.9 tot 2.0, zodat u eenvoudig allerlei coatings kunt spuiten - van beitsen en primers tot toplagen en zelfs lijmsprays.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.


Vergelijkbare producten

Luchtverbruik (metrisch) 370 L/min
Merken 3M™
Toepassing Coating Applicatie, Coating spuiten, lak aanbrengen, lak verspuiten