3M™ Combat Arms™ pasvormtestoordoppen

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Speciaal voorzien van een sondebuis voor het testen van de pasvorm van 3M-oordoppen

Voor gebruik met het 3M™ E-A-Rfit™ Validatiesysteem om de effectiviteit van gehoorbeschermers te meten

Kan niet worden gebruikt als gehoorbescherming

Bekijk meer details

Specificaties

Details

Hoogtepunten
 • Speciaal voorzien van een sondebuis voor het testen van de pasvorm van 3M-oordoppen
 • Voor gebruik met het 3M™ E-A-Rfit™ Validatiesysteem om de effectiviteit van gehoorbeschermers te meten
 • Kan niet worden gebruikt als gehoorbescherming
 • 50 paar per doos

3M™ Combat Arms™ pasvormtestoordoppen in Large zijn voor gebruik met het 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear validatiesysteem. Onze oordoppen zijn speciaal uitgerust met een sondebuisje voor het testen van de pasvorm.

3M™ Combat Arms™ pasvormtestoordoppen, in Large, zijn een aangepaste versie van de herbruikbare piek- en continu-gehoorbeschermers die u kent en gebruikt en ze zijn speciaal ontworpen voor gebruik met het 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear validatiesysteem. Ze weerspiegelen de maten die beschikbaar zijn in de standaardmodellen en dit is maat Large. Onze oordoppen zijn van hetzelfde model dat standaard wordt verkocht, maar speciaal ontworpen voor gebruik met het 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear validatiesysteem. Het volledige systeem geeft een voldoende of onvoldoende beoordeling op basis van de persoonlijke dempingswaarde (PAR) van de werknemer bij het dragen van 3M-oordoppen. Met deze pasvormtestoordoppen kunnen werkgevers het beschermingsniveau bepalen dat het specifieke model oordop biedt. Werknemers kunnen gebruikmaken van de versies met sonde van het model oordoppen dat ze gebruiken op de werkplek om hun pasvorm en de naleving te beoordelen. Met behulp van de gesondeerde testoordoppen meet het 3M™ E-A-Rfit™ Dual-Ear validatiesysteem de effectiviteit van de gehoorbescherming vanuit het oor van de werknemer en levert nauwkeurige kwantitatieve resultaten op. Deze gesondeerde testoordoppen zijn alleen voor gebruik met het systeem en zijn niet geschikt voor gebruik als gehoorbescherming. Ze worden geleverd in dozen van 50 paar.

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.