Scotchgard™ Lakbeschermingsfolie Pro Matte Series

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Satijn matte afwerking die overeenkomt met de meeste matte fabriekslak of het omzetten van glanzende autolak naar satijn matte afwerking

Personaliseert en beschermt kwetsbare gelakte delen van het voertuig tegen krassen, slijtage en vlekken.

Dankzij de zelfherstellende technologie zullen kleine krasjes verdwijnen

Bekijk meer details

Selecteer productopties

Specificaties

Details

Hoogtepunten
  • Satijn matte afwerking die overeenkomt met de meeste matte fabriekslak of het omzetten van glanzende autolak naar satijn matte afwerking
  • Personaliseert en beschermt kwetsbare gelakte delen van het voertuig tegen krassen, slijtage en vlekken
  • Dankzij de zelfherstellende technologie zullen kleine krasjes verdwijnen
  • Met 10 jaar garantie
  • Gemakkelijk te installeren, de flexibele folie maakt een snellere verwerking door 3M-gecertificeerde installateurs mogelijk
  • Sterk, duurzaam en onderhoudsvrij

De Scotchgard™ Paint Protection Folie Pro Series Mat zorgt voor een perfecte afwerking en bescherming van het oppervlak van de auto. De Pro Series Matte folie is voorzien van een zelfherstellende structuur die ervoor zorgt dat kleine krasjes vanzelf verdwijnen. De 3M-folietechnologie biedt een uitstekende weerstand tegen vlekken, weersinvloeden en krassen, waardoor de kwaliteitsafwerking van de auto in de showroom behouden blijft.

Klantspecifieke bescherming
Scotchgard™ Paint Protection Film Pro Series Matte biedt het hoogste niveau van kras- en vlekbestendigheid, duurzaamheid en maatwerk. De eenvoudig te installeren, heldere, satijnen film past bij de glans van de meeste matte fabrieksverven of geeft de glanzende autolak een matte afwerking. De verbeterde hechting en transparante lakprestaties zorgen voor een duurzame bescherming, en de verwijderbare polyester afdekfolie beschermt de folie tegen oppervlakte indrukken voorafgaand aan de installatie.

Invloeden van buitenaf
Lakbeschermingsfolie creëert een beschermende barrière rond kwetsbare gebieden zoals bumpers, motorkappen en deurranden. Het helpt te voorkomen dat de afwerking van voertuigen wordt beschadigd door steenslag, krassen, insecten, straatvuil en het voorkomen van verwering in de buitenlucht. Scotchgard™ Lakbeschermingsfolie Pro Series Mat heeft een sterke backing met een uitstekende slijtvastheid, perforatie- en scheurbestendigheid, samen met een hoge hitte- en vochtbestendigheid.

De fluweelachtige gladde uitstraling van PPF Pro Series Mat is uniek voor de markt en maakt het voor klanten mogelijk om elk voertuig te personaliseren. De folie kan worden toegepast als accenten om specifieke gebieden te benadrukken, of om een volledig voertuig te wrappen wat zorgt voor een aangepaste look. Als onderdeel van de Scotchgard™ Pro Series PPF productlijn is ook deze folie onderhoudsvrij en heeft het geen speciale zorg nodig, zodat eigenaren hun auto gewoon kunnen wassen en in de was zetten.

Tien jaar garantie
Wanneer geïnstalleerd door een 3M gecertificeerde installateur, wordt de Scotchgard™ Lakbeschermingsfolie Pro Series Mat gegarandeerd met een garantie van 10 jaar, die defecten zoals vergeling, bubbelen en barsten dekt. Neem voor meer informatie contact op met een 3M geautoriseerde distributeur.

Laat het over aan de Professionals
3M Certified Installers maken gebruik van een portfolio van duizenden op maat gesneden, kwalitatief goede verfbeschermingsfoliepatronen. Wij bieden praktijkgerichte installatietrainingen bij een lokale 3M geautoriseerde distributeur, evenals trainingsvideo's en technische informatie.

3M Science levert betrouwbare oppervlaktebescherming
3M automotive engineers hebben geavanceerde technologieën uitgevonden die het mogelijk maken om de hoogste mate van klanttevredenheid te leveren. We hebben onze technische mogelijkheden en wetenschappelijke kennis gebruikt om Scotchgard™ Lakbeschermingsfolie Pro Series Mat te maken - een autolakbeschermingsfolie die bescherming van wereldklasse biedt voor de afwerking van voertuigen. Deze folie is een uitstekend voorbeeld van de manier waarop 3M-technologieën de auto-industrie helpen te stimuleren, wat zowel gebruiksgemak als uitzonderlijke resultaten oplevert.

Hulpmiddelen