3M™ SecureFit™ X5000 Serie Veiligheidshelm

  • 3M ID B5005066150

Specificaties

Details

De 3M™ SecureFit™ X5000 serie veiligheidshelm biedt een veilige, comfortabele en verstelbare hoofdbescherming voor medewerkers in diverse situaties. Onze helmen hebben zes verschillende instellingen voor het aanpassen van de positie en een 4-punts kinband met selectiesysteem om te schakelen tussen de certificeringsnormen EN397 (industriële veiligheidshelmen) of EN12492 (klimhelmen). X5000 serie veiligheidshelmen zijn geventileerd, randloos en hebben 3M™ UVicator™ sensoren, die het blootstellingsniveau aan schadelijk ultraviolet (UV) licht aangeven. Ze hebben een gemakkelijk verstelbaar 6-punts binnenwerk met ratelsluiting, dat gebruik maakt van de exclusieve 3M™ Pressure Diffusion Technology. Ze zijn leverbaar in diverse kleuren met optioneel reflecterend materiaal.

Gebruik de 3M™ SecureFit™ X5000 serie veiligheidshelm als veilige en comfortabele hoofdbescherming. Deze serie is ideaal voor allerlei situaties, waaronder werken op hoogte, industriële werkzaamheden met zware machines of andere gevaarlijke situaties. Onze geventileerde veiligheidshelmen zijn ontworpen en gecertificeerd om te voldoen aan de normen EN12492 en EN397, en met de unieke 4-punts kinband met selectiesysteem kunt u tussen beide heen en weer schakelen afhankelijk van de veiligheidseisen op uw werkplek. Het randloze ontwerp is gebaseerd op de moderne klimhelmen en geeft u een duidelijk zicht naar boven, zodat u zich bewust blijft van uw omgeving om risico's te vermijden. Met zes verschillende instellingen kunt u de hoogte van het binnenwerk aan de voor- en achterkant instellen voor een pasvorm op diverse hoofdvormen. Met de soepel draaiende ratelsluiting van het 6-punts binnenwerk kunt u de hoofdband zo nodig makkelijk open- en dichtdraaien. Deze helmen gebruiken de exclusieve, gepatenteerde 3M™ Pressure Diffusion Technology, dat niet alleen zorgt voor een veilige pasvorm, maar ook helpt het comfort te verbeteren door tot 20% minder druk op het voorhoofd uit te oefenen dan het binnenwerk van conventionele 3M helmen. Deze veiligheidshelmen zijn uitgerust met de unieke 3M™ UVicator™ sensor, die van rood naar wit verandert zodra aan schadelijke niveaus van ultraviolet (UV) licht blootgesteld. Aangezien buitenhelmen bros kunnen worden door UV-straling en daardoor hun beschermingsniveau kunnen verliezen, geeft de van kleur veranderende sensor aan waanneer het tijd is om de helm te vervangen. Accessoiresleuven en clips zijn ontworpen om te combineren met diverse gelaatsschermen gehoorkappen en andere accessoires van 3M. De X5000 serie helmen zijn leverbaar in diverse kleuren met optioneel reflecterend materiaal. Let op: De X5000 serie veiligheidshelmen staan ofwel in de EN12492-modus (klimhelmen) of in de EN397-modus (industriële veiligheidshelmen), maar ze voldoen nooit aan beide EN-normen tegelijk.

Voorgestelde toepassingen
  • Voor gebruik in de bouw, olie en gas, bosbouw en nutsbedrijven

Hulpmiddelen

3M-SecureFit-X5000-X5500_Brochure_NL_NL_A4-FV_LR_R1.pdf

Product Selection Guides

(PDF , 728KB)

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

  • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.