1. België
 2. Alle 3M producten
 3. Schuurmaterialen
 4. Schuurwielen
 5. Wielen voor ontbramen en afwerken

Scotch-Brite™ Roloc™ Rapid Cut Unitized Schijf RC-UR

 • 3M ID B40071679

Precision Shaped Grain-technologie met krachtige snijwerking voorkomt warmteontwikkeling in het werkstuk

Aanbevolen voor zware toepassingen, afbramen en het blenden van lassen op alle metalen

Taaie, gelaagde, geperste constructie voor effectief afbramen zonder de afmetingen van het werkstuk te veranderen

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Precision Shaped Grain-technologie met krachtige snijwerking voorkomt warmteontwikkeling in het werkstuk
 • Aanbevolen voor zware toepassingen, afbramen en het blenden van lassen op alle metalen
 • Taaie, gelaagde, geperste constructie voor effectief afbramen zonder de afmetingen van het werkstuk te veranderen
 • Bevestiging met 3M™ Roloc™ snelwisselsysteem bespaart tijd in bewerkingen met meerdere stappen
 • Non-woven schijven voor een consistente finish gedurende de gehele levensduur van het wiel

Scotch-Brite™ Roloc™ Rapid Cut geperste wielen combineren Scotch-Brite non-woven technologie met onze eigen keramische Precision Shaped Grain-technologie. Het resultaat: een snelle snijwerking en een consistente finish, zelfs in zware toepassingen zoals intensief afbramen en het blenden van lassen.

Gebruik Scotch-Brite™ Roloc™ Rapid Cut unitized wielen voor een snelle snijwerking en een consistente finish. Onze wielen worden aanbevolen voor zware toepassingen. Ze zijn verkrijgbaar met 3M™ Roloc™ bevestiging, voor het snel en efficiënt wisselen van gereedschap en tijdsbesparing in processen met meerdere stappen. Onze unitized wielen maken gebruik van onze eigen Precision Shaped Grain-technologie, voor een uitstekende, snelle snijwerking en een lange levensduur in intensieve afbramings- en blendingtoepassingen. Tijdens het gebruik breekt het schuurmineraal van de Precision Shaped Grain-technologie voortdurend af tot zeer scherpe puntjes en snijrandjes die soepel door het metaal snijden, in tegenstelling tot traditionele schuurmaterialen. Dit zorgt voor krachtige prestaties in zware toepassingen. De vezels van Rapid Cut-wielen zijn volledig omhuld met de Precision Shaped Grain, voor een hoge productiviteit bij het afbramen en finishen in één stap. Scotch-Brite Rapid Cut wielen zijn geschikt voor het afbramen en glad maken van randen op alle metaalsoorten bij de hoogste snelheid, zelfs op onderdelen die gevoelig zijn voor hitte. Dankzij de unitized structuur en de hoge dichtheid van de non-woven vezels in onze wielen kan ons krachtigste en hardste slijpmiddel zijn werk doen waar dat nodig is, voor een consistente finish op ieder onderdeel. Dit verlaagt de hoeveel extra werk voor het verwijderen van diepe krassen significant. Onze unitized wielen worden geleverd met 3M™ Roloc™ bevestiging met schroefdraad voor extra gemak en een hogere productiviteit door snelle wisseling van gereedschappen tussen de bewerkingsstappen met draagbaar gereedschap. Met het Roloc systeem kunt u zowel de rand als het oppervlak van het wiel gebruiken zonder dat het bevestigingsmechanisme in de weg zit. Roloc TR snelwisselschijven zijn kleinere schijven met plastic schroefdraad voor snelle en eenvoudige bevestiging op een Roloc TR steunschijf,* zodat gebruikers de schijven met een eenvoudige draaibeweging kunnen verwisselen. Het Roloc TR systeem voorziet in een stevige bevestiging, zelfs bij zware toepassingen, en met ons brede aanbod 3M Roloc schijven kunt u in slechts enkele seconden van schijf – en van toepassing – wisselen. *Apart verkocht

Voorgestelde toepassingen
 • Aanbevolen voor afbramen en het blenden van lassen op alle metalen
 • Voor harde materialen en zware toepassingen

Typische Eigenschappen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.