3M™ Dirt Trap Protection Material Dispenser

 • 3M ID 7100003285
 • UPC 00051131368620

Een goedgekeurd onderdeel van het 3M™ Dirt Trap Protection System

Distribueer eenvoudig 3M™ Dirt Trap Protection Material

Met sterke magneten wordt de dispenser op een verticaal, metalen oppervlak bevestigd

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 772KB)

Details

Hoogtepunten
 • Een goedgekeurd onderdeel van het 3M™ Dirt Trap Protection System
 • Distribueer eenvoudig 3M™ Dirt Trap Protection Material
 • Met sterke magneten wordt de dispenser op een verticaal, metalen oppervlak bevestigd
 • Door het gebruik van magneten, kan de dispenser gemakkelijk naar een andere locatie worden verplaatst

3M™ Dirt Trap Protection Material opslaan en distribueren met de 3M™ Dirt Trap Protection Material Dispenser. De dispenser is uitgerust met sterke magneten, waarmee deze op een verticaal, metalen oppervlak kan worden bevestigd om het afdekmateriaal te distribueren waarmee vuil wordt opgevangen.

Rol een strook 3M™ Dirt Trap Protection Material af van de gewenste lengte met de 3M™ Dirt Trap Protection Material Dispenser. De dispenser van duurzaam metaal is uitgerust met sterke magneten, waarmee deze op een verticaal, metalen oppervlak kan worden bevestigd om afdekmateriaal te distribueren waarmee vuil wordt opgevangen. Plaats de dispenser op de gewenste plek en rol het materiaal af. Door de magneten kunt u de dispenser naar een andere locatie verplaatsen als dat nodig is. Instructies voor het installeren van 3M™ Dirt Trap Protection Material op de wanden. ⦁ Installeer de eerste sectie het dichtst bij de vloer en bedek vervolgens de volledige wand ⦁ Bevestig de dispenser op de tegenoverliggende wand ⦁ Trek een strook stof uit de dispenser die even lang is als de spuitcabine ⦁ Gebruik de rakel om het tegenoverliggende eind van de stof aan de hoek vast te maken ⦁ Werk langzaam maar zeker terug naar de dispenser, terwijl u het materiaal over de wand verdeelt en het aan de wand vastmaakt ⦁ Snijd het materiaal bij de dispenser af ⦁ Rakel de volledige wandsectie om te controleren of alles goed is vastgemaakt ⦁ Bevestig de dispenser opnieuw op het niveau van de tweede sectie ⦁ Zorg voor overlap met de eerste sectie (2,54 cm (1 inch ) of minder) ⦁ Gebruik dezelfde methode om de stof op de drie wandsecties te installeren ⦁ Nadat u de derde sectie hebt aangebracht, knipt u de folie weg rond de ramen en de lampen ⦁ Belangrijk: het materiaal moet worden vervangen na 150 bakcycli om te zorgen voor een schone en gemakkelijke verwijdering

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.


Gerelateerde Producten

Merken 3M™
Productkleur Rood
Producttype Dispenser
Toepassing Doseren
Totale breedte (metrisch) 304.8 mm
Totale lengte (metrisch) 615.95 mm