3M™ Fastbond™ Schuim Lijmspray 100NF

  • 3M-productnummer 100NF
  • 3M ID B40069460

Hittebestendige, hecht een breed scala aan lichtgewicht materialen

Biedt professionele, industriële kracht voor veeleisende toepassingen

Biedt een kiezelpatroon

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
  • Hittebestendige, hecht een breed scala aan lichtgewicht materialen
  • Biedt professionele, industriële kracht voor veeleisende toepassingen
  • Biedt een kiezelpatroon
  • Verbindt papier, karton, stof, isolatie, plastic, metaal, hout en meer
  • Niet ontvlambaar in vloeibare vorm

3M™ Fastbond™ Schuim Spuitlijm 100NF is ontworpen als een uiterst veelzijdige, hittebestendige kleefstof die een breed scala aan lichtgewicht materialen hecht. De permanente binding zorgt voor snelle resultaten. De sprayformule heeft een kiezelsproeipatroon, is vochtbestendig in natte staat, is gemakkelijk af te geven en kan, wanneer hij niet wordt gespoten, direct worden aangebracht met een borstel of roller.

De lijm die de wereld bij elkaar houdt
3M & trade; Fastbond & trade; Schuim Spuitlijm 100NF behoort tot 3M's portfolio van unieke kleefstoffen die door velen als noodzakelijk worden beschouwd in de fabriek. Wereldwijd erkend, heeft deze spuitlijm zijn betrouwbaarheid bewezen in talloze toepassingen. 

Onze 3M & trade; Fastbond & trade; Schuim Spuitlijm 100NF heeft een gemiddelde kleefkracht en een hoge temperatuurbestendigheid. Inhoud heeft een hoog gehalte aan vaste stoffen, waardoor u tijd krijgt om datgene te herpositioneren wat uiteindelijk op zijn plaats moet blijven. Dit kenmerk biedt ook een hogere dekking dan concurrerende spuitlijmen en helpt bij het creëren van zachte, niet-dimpende lijmlijnen. De combinatie van een gemiddelde kleefkracht, een sterke hechting en een schoon uiterlijk, gecombineerd met de hoge temperatuurbestendigheid, maken het ideaal voor schuim en textiel waarbij ontvlambaarheid een factor is.

Aanbevolen toepassingen

  • Schuim- en textielbinding

Een All round lijm
3M & trade; Fastbond & trade; Schuim Spuitlijmjm 100NF is in staat om sterke hechtingen te vormen en werkt goed hechtend schuim aan plastic, metaal, hout en nog veel meer. Het is bewezen dat deze spuitlijm goed werkt voor projecten van elke omvang.

In tegenstelling tot andere lijm
Toen 3M & trade; Fastbond & trade; Schuim Spuitlijm 100NF werd ontworpen, hebben we geprobeerd de obstakels te overwinnen waarmee de bestaande hogetemperatuurlijmen op de markt mee te maken hebben. Door het uitvinden van wat kan worden beschouwd als een unieke & ldquo; spuitlijm, & rdquo; is 3M in staat om een op zichzelf staande lijmoplossing te bieden die zowel tijd als geld bespaart.