1. België
  2. Alle 3M producten
  3. Tapes
  4. Flexografische plaatmontagebanden
  5. 3M™ Cushion-Mount™ Plus Plaatmontagetape L1720, Blauw, 457 mm x 23 m, 0.5 mm

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plaatmontagetape L1720, Blauw, 457 mm x 23 m, 0.5 mm

  • 3M ID 7100136620

Blauw, flexografische drukplaat montagetape met lucht-ontsnap kenmerk

Deze 0.51 mm dikke blauwe, dubbelzijdige schuimtape heeft het lucht-ontsnap kenmerk met hoge hechting aan de plaatzijde

Geeft een harde combinatie-afdruk van hoge kwaliteit. De lijm is schoonverwijderbaar van de drukplaat en de cylinder.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 203KB)

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
  • Blauw, flexografische drukplaat montagetape met lucht-ontsnap kenmerk
  • Deze 0.51 mm dikke blauwe, dubbelzijdige schuimtape heeft het lucht-ontsnap kenmerk met hoge hechting aan de plaatzijde
  • Geeft een harde combinatie-afdruk van hoge kwaliteit. De lijm is schoonverwijderbaar van de drukplaat en de cylinder
  • Flexodruk
  • Nieuwe lijmtechnologie vermindert plaatschade

Gebruik 3M™ Cushion-Mount™ Plus Cliché Tape L1720 om uw fotopolymeerplaten op drukcilinders te bevestigen. Onze 0,51 mm dikke turkooizen dubbelzijdige plaatmontagetape heeft microkanaaltjes die de vorming van luchtbellen voorkomen. Het maakt een gemakkelijke en schone verwijdering van het cliché mogelijk, zelfs als er onzuiverheden op de clichés zitten. Het wordt gebruikt in combinatiedruk met voornamelijk volle-toonelementen.

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plate Mounting Tape E1720 voor het monteren van flexografische drukplaten op cilinders of moffen. De nieuwe plaatzijdige kleeftechnologie is gemaakt om de platen met minder kracht te verwijderen in de aanwezigheid van inktverontreinigingen op flexografische drukplaten, De tape biedt een hoge kwaliteit voor werk waarbij u iets meer vaste stoffen in een combinatie van massieve en halftone afdrukken hebt. Onze Easy Mount-voering creëert microkanalen in beide zelfklevende oppervlakken. Het gearceerde patroon creëert een continu en permanent netwerk van microkanalen in de kleefstof, waardoor lucht kan ontsnappen tussen de tape en de cilinder / mof en tussen de tape en de plaat. De kleefstof aan de zijde met de voering (plaatzijde) van de tape is ontworpen voor het monteren van fotopolymere platen, heeft een uitstekende houdkracht op de pers en verwijdert schone platen bij het demonteren. De kleefstof aan de niet-belaste zijde (cilinderzijde) van de tape is ontworpen voor montage op flexodrukcilinders of -hulzen, waardoor deze eenvoudig kan worden aangebracht en verwijderbaar is tijdens demontage.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Vergelijkbare producten

Materiaal schutlaag Schuim
Merken Cushion-Mount™
Productkleur Teal
Rugdikte (metrisch) 0.559 mm
Toepassingsdikte (metrisch) 0.508 mm
Totale breedte (metrisch) 457 mm
Totale lengte (metrisch) 22.86 m
Type lijm Verschillend gecoat acrylaat