1. België
  2. Alle 3M producten
  3. Tapes
  4. Flexografische plaatmontagebanden
  5. 3M™ Cushion-Mount™ Plus Plaatmontagetape E1920H

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plaatmontagetape E1920H

  • Beschikbare opties
  • | Selecteer productopties voor IDs.

Roze montagetape voor flexodrukplaten met luchtkanalen en krachtige lijmlaag aan de plaatzijde; H = grotere gehechtheid aan het cliché

Deze 0.51 mm dikke roze, dubbelzijdige schuimtape heeft het lucht-ontsnap kenmerk met eenvoudige plaatverwijdering.

Laag tot gemiddeld

Bekijk meer details

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Laten we samenwerken! 3M-producten zijn voortdurend in ontwikkeling om beter te voldoen aan de behoeften van onze klanten. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het juiste product voor uw project of als u andere vragen heeft over 3M-oplossingen.
 

Details

Hoogtepunten
  • Roze montagetape voor flexodrukplaten met luchtkanalen en krachtige lijmlaag aan de plaatzijde; H = grotere gehechtheid aan het cliché
  • Deze 0.51 mm dikke roze, dubbelzijdige schuimtape heeft het lucht-ontsnap kenmerk met eenvoudige plaatverwijdering
  • Laag tot gemiddeld
  • Consistente dikte voor gebruik van schuim van verschillende dichtheden bij afdruktaken, voor optimale afdrukkwaliteit

Gebruik 3M™ Cushion-Mount™ Plus Cliché Plakband E1920H om uw fotopolymeerplaten op drukcilinders te bevestigen. Onze 0,51 mm dikke, roze dubbelzijdige clichétape met hoge kleefkracht op de clichézijde heeft microkanaaltjes die de vorming van luchtbellen voorkomen. Het wordt gebruikt voor clichés met voornamelijk halftoonmotieven.

3M™ Cushion-Mount™ Plus Plate-montagetape E1920H heeft een lijmlaag voor gemakkelijke montage en een krachtige lijmlaag aan de plaatzijde. Deze tape is gemaakt voor het monteren van flexodrukplaten op cilinders of kokers. Deze tape biedt hoogwaardige kwaliteit wanneer u op hoge snelheid voornamelijk vierkleuren- en halftoonafbeeldingen afdrukt. Onze Easy Mount-liner creëert microkanalen in het oppervlak van beide kleeflagen. Het kruispatroon zorgt voor een volledig en permanent netwerk van microkanalen in de lijmlaag, waardoor de lucht tussen de tape en cilinder/huls en tussen de tape en plaat kan ontsnappen. De lijm op de linerzijde (plaatzijde) van de tape is speciaal ontwikkeld voor het monteren van platen van fotopolymeren. De lijm biedt uitstekende houdkracht en kan zonder lijmresten achter te laten worden verwijderd. De lijm op de andere zijde (cilinderzijde) van de tape is speciaal ontwikkeld voor montage op flexodrukcilinders of -kokers, zodat de tape gemakkelijk kan worden aangebracht en zonder lijmresten achter te laten kan worden verwijderd.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen