Scotchgard™ Lakbeschermingsfolie Pro Series

Products
 • Vrijwel onzichtbare, hoogwaardige urethaanfolie, die kwetsbare en gelakte delen van het voertuig beschermt tegen krassen en vuil.
 • De zelfherstellende technologie levert een ongeëvenaarde krasbestendigheid
 • Zorgt voor een uitstekende helderheid met een goede bescherming tegen vergeling.
 • Levert sterke, duurzame en onderhoudsvrije resultaten op
 Meer...
Alle details tonen
Totale lengte (metrisch)
Overall_Length_Metric
Totale breedte (metrisch)
Overall_Width_Metric
Afmeting
Size
Zie alle producten 
 Totale lengte (metrisch), Totale breedte (metrisch)  Afmeting
Alle modellen
Sluiten
Details
 • Vrijwel onzichtbare, hoogwaardige urethaanfolie, die kwetsbare en gelakte delen van het voertuig beschermt tegen krassen en vuil.
 • De zelfherstellende technologie levert een ongeëvenaarde krasbestendigheid
 • Zorgt voor een uitstekende helderheid met een goede bescherming tegen vergeling.
 • Levert sterke, duurzame en onderhoudsvrije resultaten op
 • Perfect voor stootranden, deuropeningsholtes, zijspiegels, motorkappen, deurranden, kofferranden en hoekpanelen.
 • De folie zorgt voor optimale helderheid, met behoud van het oorspronkelijke uiterlijk van het oppervlak
 • Geïnstalleerd door door 3M opgeleide monteurs - De folie verandert niets aan de kleur of de ontwerpelementen van het voertuig
 • Met 10 jaar garantie
 • De verbeterde lijm en goede coatingprestaties zorgen voor een duurzame bescherming

Scotchgard™ Lakbeschermingsfolie Pro Series biedt uitstekende bescherming aan auto-oppervlakken tegen krassen, steenslag en verwering. Onze Pro Series folie heeft een zelfherstellende formule die ervoor zorgt dat kleine krasjes vanzelf verdwijnen. De 3M clear coating-technologie biedt een goede weerstand tegen vlekken, weersinvloeden en krassen, waardoor de kwaliteitsafwerking van de auto in de showroom jarenlang behouden blijft.

Het hoogste beschermingsniveau Onze Scotchgard™ Lakbeschermingsfolie Pro Series biedt van van onze 3M Paint Protection Films (PPF) het hoogste niveau van kras- en vuilbestendigheid, helderheid en duurzaamheid . De speciaal ontwikkelde transparante laag biedt een uitstekende helderheid om de kleur en de ontwerpeigenschappen van een voertuig te behouden. Het is een flexibele, vervormbare lakbeschermingsfolie die lang meegaat, zelfs onder de zwaarste omstandigheden, en is gegarandeerd gedurende 10 jaar voor hoge kwaliteitsprestaties. Scotchgard™ Lakbeschermingsfolie Pro Series (PDF, 2,79 Mb) biedt uitstekende bescherming voor auto-oppervlakken. Deze 8 mil (203micron) polyurethaanfilm is versterkt met een heldere laag slijtvast urethaan die extra bescherming biedt tegen UV-schade. De folie wordt geleverd met een heldere acrylaatdrukgevoelige lijm (PSA), die zich gemakkelijk en veilig hecht aan autolaksystemen en de onderliggende lak beschermt tegen beschadiging. Invloeden van buitenaf De Lakbeschermingsfolie - ook wel bekend als een heldere beha - beschermt uw voertuig tegen de weersinvloeden zonder de ontwerpkenmerken of de kleur te veranderen. Het zorgt ervoor dat voertuigen er langer nieuw uitzien door het creëren van een beschermende barrière rond kwetsbare gebieden zoals bumpers, motorkappen, zijspiegels, deurklinkholtes en deurranden. Het beschermt tegen steenslag, krassen, beschadiging door insecten, wegvuil en weersinvloeden in de buitenlucht. De Scotchgard™ Lakbeschermingsfolie Pro Series is voorzien van een zeer sterke backing die bovendien uitstekend bestand is tegen slijtage, perforaties en scheuren, maar ook tegen hitte en vocht. Bij het aanbrengen is de transparante folie vrijwel onzichtbaar. De sterke, duurzame polyurethaanfolie biedt een zeer goede vervormbaarheid rond de contouren en is een uitstekende keuze voor het behoud van de nieuwe auto-uitstraling die eigenaars wensen. Scotchgard™ Pro Series folies zijn onderhoudsvrij en vereisen geen speciale zorg, dus eigenaren kunnen ze gewoon wassen en in de was zetten.

Specificaties
Adhesiefmateriaal
Drukgevoelige lijm
Afmeting
1220 mm x 30.5 m, 1524 mm x 15 m, 61 m x 30.5 m
Basisfolie
Urethaan
Dikte
203,2 micron
Dikte (mm)
0,2 mm
Foliecoating
Blanke Lak
Kleur ruglaag
Transparant
Materiaal schutlaag
Polyethyleen
Merk
Scotchgard™
Merk 1 (zonder achtervoegsel)
Scotchgard
Producttype
Transparante finish
Type lijm
PSA