Scotchgard™ Lakbeschermingsfolie Pro Series

 • Beschikbare opties
 • | Selecteer productopties voor IDs.

Vrijwel onzichtbare, hoogwaardige urethaanfolie, die kwetsbare en gelakte delen van het voertuig beschermt tegen krassen en vuil.

De zelfherstellende technologie levert een ongeëvenaarde krasbestendigheid

Zorgt voor een uitstekende helderheid met een goede bescherming tegen vergeling.

Bekijk meer details
Veel bekeken services
Technisch gegevensblad (PDF, 202KB)

Details

Hoogtepunten
 • Vrijwel onzichtbare, hoogwaardige urethaanfolie, die kwetsbare en gelakte delen van het voertuig beschermt tegen krassen en vuil
 • De zelfherstellende technologie levert een ongeëvenaarde krasbestendigheid
 • Zorgt voor een uitstekende helderheid met een goede bescherming tegen vergeling
 • Levert sterke, duurzame en onderhoudsvrije resultaten op
 • Perfect voor stootranden, deuropeningsholtes, zijspiegels, motorkappen, deurranden, kofferranden en hoekpanelen
 • De folie zorgt voor optimale helderheid, met behoud van het oorspronkelijke uiterlijk van het oppervlak
 • Geïnstalleerd door door 3M opgeleide monteurs - De folie verandert niets aan de kleur of de ontwerpelementen van het voertuig
 • Met 10 jaar garantie
 • De verbeterde lijm en goede coatingprestaties zorgen voor een duurzame bescherming

Scotchgard™ Lakbeschermingsfolie Pro Series biedt uitstekende bescherming aan auto-oppervlakken tegen krassen, steenslag en verwering. Onze Pro Series folie heeft een zelfherstellende formule die ervoor zorgt dat kleine krasjes vanzelf verdwijnen. De 3M clear coating-technologie biedt een goede weerstand tegen vlekken, weersinvloeden en krassen, waardoor de kwaliteitsafwerking van de auto in de showroom jarenlang behouden blijft.

Het hoogste beschermingsniveau Onze Scotchgard™ Lakbeschermingsfolie Pro Series biedt van van onze 3M Paint Protection Films (PPF) het hoogste niveau van kras- en vuilbestendigheid, helderheid en duurzaamheid . De speciaal ontwikkelde transparante laag biedt een uitstekende helderheid om de kleur en de ontwerpeigenschappen van een voertuig te behouden. Het is een flexibele, vervormbare lakbeschermingsfolie die lang meegaat, zelfs onder de zwaarste omstandigheden, en is gegarandeerd gedurende 10 jaar voor hoge kwaliteitsprestaties. Scotchgard™ Lakbeschermingsfolie Pro Series (PDF, 2,79 Mb) biedt uitstekende bescherming voor auto-oppervlakken. Deze 8 mil (203micron) polyurethaanfilm is versterkt met een heldere laag slijtvast urethaan die extra bescherming biedt tegen UV-schade. De folie wordt geleverd met een heldere acrylaatdrukgevoelige lijm (PSA), die zich gemakkelijk en veilig hecht aan autolaksystemen en de onderliggende lak beschermt tegen beschadiging. Invloeden van buitenaf De Lakbeschermingsfolie - ook wel bekend als een heldere beha - beschermt uw voertuig tegen de weersinvloeden zonder de ontwerpkenmerken of de kleur te veranderen. Het zorgt ervoor dat voertuigen er langer nieuw uitzien door het creëren van een beschermende barrière rond kwetsbare gebieden zoals bumpers, motorkappen, zijspiegels, deurklinkholtes en deurranden. Het beschermt tegen steenslag, krassen, beschadiging door insecten, wegvuil en weersinvloeden in de buitenlucht. De Scotchgard™ Lakbeschermingsfolie Pro Series is voorzien van een zeer sterke backing die bovendien uitstekend bestand is tegen slijtage, perforaties en scheuren, maar ook tegen hitte en vocht. Bij het aanbrengen is de transparante folie vrijwel onzichtbaar. De sterke, duurzame polyurethaanfolie biedt een zeer goede vervormbaarheid rond de contouren en is een uitstekende keuze voor het behoud van de nieuwe auto-uitstraling die eigenaars wensen. Scotchgard™ Pro Series folies zijn onderhoudsvrij en vereisen geen speciale zorg, dus eigenaren kunnen ze gewoon wassen en in de was zetten.

Specificaties

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.