Festool Automotive Systems Perslucht-Excenterschuurmachine LEX 3 150/7

 • 3M-productnummer LEX 3 150/7
 • 3M ID 7100145966

Weinig vibraties en een laag geluidsniveau

Stevige ontwerp met de schijfrem voor meer veiligheid en minder fouten

Lange levensduur en een minimum aan onderhoudseisen bespaart enorm in de kosten

Bekijk meer details

Details

Hoogtepunten
 • Weinig vibraties en een laag geluidsniveau
 • Stevige ontwerp met de schijfrem voor meer veiligheid en minder fouten
 • Lange levensduur en een minimum aan onderhoudseisen bespaart enorm in de kosten
 • Krachtige 7 mm schuuruitslag verwijdert materiaal snel voor een vlotte voortgang van het werk wat zorgt voor tijdwinst

Festool Automotive Systems Perslucht-excenterschuurmachines LEX 3 150 / 7 is een pneumatische schuurmachine met weinig vibraties en een laag geluidsniveau. Het stevige ontwerp en de schijfrem zorgt voor minder schuurfouten bij het neerzetten van de machine.

Kostenbesparend en meer veiligheid voor de gebruiker met Festool Automotive Systems Perslucht-excenterschuurmachines LEX 3 150 / 7. Het werkt met een helder patroon en heeft een extreem stevig ontwerp dat een lange levensduur en een minimum aan onderhoud garandeert en kostenbesparend is. Combineer het met de IAS3 luchtslang voor de beste werkresultaten en meer veiligheid. De hoogwaardige Festool Automotive Systems FUSION-TEC steunschijf met MULTI-Jetstream-principe en rem verzekert efficiënte stofafzuiging en minimaliseert herstelwerkzaamheden, terwijl de krachtige 7 mm schuuruitslag materiaal snel verwijdert voor een vlotte voortgang van het werk, dat bespaart tijd.

Typische Eigenschappen

Hulpmiddelen

Neem contact met ons op. Wij staan klaar om u te helpen.

Hebt u hulp nodig bij het vinden van het juiste product voor uw project? Neem contact met ons op als u product-, technisch of gebruiksadvies nodig hebt of als u wilt samenwerken met een technisch specialist van 3M

Stuur ons een bericht

Bedankt voor uw interesse in 3M. Om ons te helpen uw vraag effectief te beheren en te beantwoorden, vragen we u vriendelijk om wat belangrijke informatie te verstrekken, waaronder uw contactgegevens. De door u verstrekte informatie, wordt gebruikt om op uw verzoek te reageren via e-mail of telefoon door een 3M vertegenwoordiger of door een van onze geautoriseerde zakenpartners waarmee we mogelijk uw persoonsgegevens zullen delen in overeenstemming met het 3M privacybeleid.

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Bericht verzenden

Badankt voor het contact opnemen met 3M

Wij hebben uw bericht ontvangen en bekijken momenteel uw aanvraag
Een van onze vertegenwoordigers neemt contact met u op via telefoon of email.

An error occurred.


Gerelateerde Producten

Gereedschapsdiameter (metrisch) 150 mm
Maximumsnelheid 10000 rpm
Producttype Excentrische schuurmachine
Toepassing Grof Schuren, Machinaal Schuren, Oppervlaktevoorbereiding, Schuren
Type stofafzuiging Centrale stofafzuiging
Uitslagdiameter (metrisch) 7 mm
Voedingsbron Pneumatisch

Vaak samen gekocht