Groen weiland met bos waar de zon doorheen schijnt bij een blauwe lucht

3M™ Blue Sky℠ Garantie

Duurzaamheid voor het milieu was nog nooit zo belangrijk als nu en het onderwerp zal bij regelgevende instanties alleen maar hoger op de agenda komen te staan. Gelukkig dreigen er geen negatieve richtlijnen voor het installeren, produceren en navullen met 3M™ Novec™ Fire Protection Vloeistof 1230. We zijn dan ook van plan dit product nog lang te continueren.

Daarom bieden wij als eerste onze unieke 3M™ Blue Sky℠ Garantie, die eigenaren van brandbestrijdingssystemen met 3M™ Novec™ Fire Protection Vloeistof 1230 beschermt tegen potentiële toekomstige verboden of restricties op deze vloeistof. Als er binnen 20 jaar na de installatie milieutechnische beperkingen worden ingevoerd op het gebruik van Novec 1230 Fire Protection Vloeistof als brandveiligheidsmiddel, vergoeden wij de aankoopprijs van de vloeistof.

Lees de volledige Blue Sky Warranty Terms and Conditions (Algemene voorwaarden van de Blue Sky Garantie in het Engels) (pdf, 222,52 KB).


Registreer een systeem

  • Of u nu systeemeigenaar, OEM of OEM-dealer/installateur bent, registreer uw systeem om te zien of het in aanmerking komt voor 20 jaar bescherming tegen wettelijke verboden of beperkingen op het gebruik van Novec 1230 onder de 3M™ Blue Sky℠ Garantie.