Regel een monster van het reinigingsmiddel of een reinigingstest

Vind de juiste reinigingsoplossing voor uw bedrijf

 • Prestaties, compatibiliteit, veiligheid en duurzaamheid doen er allemaal toe bij uw keuze van een reinigingsoplossing. Om vol vertrouwen de juiste Novec vloeistof te selecteren om uw onderdelen te reinigen, kunt u zich het volgende afvragen:

   
  • Kunnen Novec vloeistoffen zonder meer een vervanging zijn voor mijn bestaande dampontvettingsproces?
  • Verwijderen Novec vloeistoffen effectief de verontreinigingen van mijn onderdelen?
  • Bestaat de kans dat Novec vloeistoffen vlekken veroorzaken, mijn materialen oplossen of er op een andere manier mee reageren?

  U kunt deze vragen beantwoorden door onze vloeistoffen te testen op uw onderdelen, hetzij in uw fabriek of via een proef met onze erkende dealer.

  Technisch deskundigen van 3M en onze erkende dealer kunnen met u samenwerken om te bepalen welk Novec reinigingsmiddel de beste oplossing is voor uw onderdelen, uw verontreinigingen en uw verwachtingen.


Probeer een monster

Met slechts een paar eenvoudige tests kunt u de compatibiliteit, schoonmaakkracht en reinigingsprestaties van Novec vloeistoffen bevestigen, zodat u met vertrouwen een nieuw reinigingsmiddel kunt kiezen.

 • Hand in paarse handschoen die een van de twee flesjes vloeistoffen grijpt in een laboratorium

  Lossen Novec vloeistoffen mijn verontreiniger op?

  Een eenvoudige meng-en-schud-test kan helpen bevestigen of uw olie of vuil oplosbaar is in Novec vloeistof. Als het oplosbaar is, zal het waarschijnlijk werken bij uw onderdelen.

 • Hand in paarse rubberhandschoen verspreidt monster van verontreiniger op een klein stukje metaal

  Reinigen Novec vloeistoffen mijn onderdelen?

  Test de reinigingskracht van Novec vloeistoffen door een monster van uw onderdelen samen met een monster van uw verontreiniger onder te dompelen in kokende vloeistof.

 • 3M Technical Service Specialist giet Novec vloeistof in beker

  Zijn Novec vloeistoffen compatibel met mijn materialen?

  Een snelle inweektest kan u het vertrouwen geven dat elke kunststof of elastomeer die u reinigt – of die in uw apparatuur zit – compatibel is met Novec vloeistoffen.


Casestudy's

Er zijn tal van drijfveren om te zoeken naar een alternatief regiem voor reinigingsmiddelen: proces‑ of prestatieverbeteringen, zorgen over toxiciteit van Tri of nPB of vermijden van de uitfasering van HFK's. Onze casestudies laten u zien hoe organisaties hebben geprofiteerd van hun overstap naar Novec technische vloeistoffen.

 • 3M Technical Service Specialist laat mand met onderdelen in dampontvetter zakken

  SAAB casestudy

  Lees hoe Saab overstapte van TCE naar een veilige, duurzame, op Novec gebaseerde oplossing

  SAAB casestudy

 • Man en vrouw in zakelijke kleding die op een iPad kijken en lachen

  Smiths Aerospace casestudy

  Zie hoe Smiths Aerospace haar uitgaven voor HFK reinigingsmiddelen met ongeveer de helft verminderde door over te stappen op 3M™ Novec™ 72DE Technische vloeistof.

  Smiths casestudy

 • Voorgevel gebouw Mustang Vacuum Systems

  BAE Systems casestudy

  Leer meer over hoe BAE Systems TCE verving door Novec vloeistoffen en betere reiniging bereikt bij een lagere temperatuur.

  BAE casestudy


Vraag een monster of test aan

3M werkt met erkende dealers om reinigingsproeven met Novec vloeistoffen te organiseren. Als u een monster wilt aanvragen of een test wilt organiseren, vul dan onderstaand formulier in waarna een reinigingsexpert van een erkende 3M dealer contact met u opneemt om uw behoeften te bespreken.

 • Alle velden zijn verplicht, tenzij deze als optioneel zijn aangegeven

 • Vertel ons iets over uw huidige reinigingsproces zodat we uw eisen beter kunnen begrijpen

 •  
 • Door dit vakje aan te vinken, geeft u aan ermee akkoord te zijn dat 3M uw gegevens eventueel doorgeeft aan de Belgische dan wel Nederlandse ketenpartner. Dit zal uitsluitend gebeuren met het doel een reinigingstest of monster van Novec Technische vloeistoffen aan te vragen, waarvoor een vertegenwoordiger van onze ketenpartner contact met u zal opnemen via telefoon of e-mail. Een kopie van de privacyverklaring van 3M Company kunt u vinden op onze website.

 •  
 • Ontvangt u al informatie van ons? Wij hebben altijd veel nieuwe informatie te melden, dus laat u alstublieft blijken dat u onze communicatie waardeert door het onderstaande vakje aan te vinken.
 • Door dit vakje aan te vinken geef ik mijn toestemming om nieuwsbrieven, advertenties, enquêtes en informatie over acties en aanbiedingen van 3M Belgium bvba/sprl en haar groepsmaatschappijen via e-mail te ontvangen (zoals hier beschreven). Ik erken dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt door 3M Belgium bvba/sprl en haar groepsmaatschappijen in overeenstemming met het Privacybeleid van 3M en dat mijn persoonsgegevens worden overgedragen aan, opgeslagen en/of verwerkt in de VS, waar mogelijk andere gegevensbeschermingsregels gelden dan in mijn land.

 • Verzenden Submit Button

Dank u

Uw aanvraag is succesvol verstuurd!

Onze excuses...

Er is een fout opgetreden. Probeert u alstublieft later nog eens...

Volg ons
Wijzig land
België - Nederlands