• FUTURO™ Sport vochtregulerende kniesteun.

  FUTURO™ Sport Vochtregularende Kniesteun

  Javier gebruikt de FUTURO Sport vochtregulerende kniesteun tijdens het trainen om steun te geven aan stijve, zwakke of geblesseerde knieën. De steun is gemaakt van stevig, duurzaam materiaal voor stabiliteit en heeft een voorgevormd ontwerp en precisiebanden die de steun op zijn plek houden.

  Dankzij de unieke combinatie van neopreen en Polartec® Power Stretch-RX®-materiaal blijft de knie warm en soepel en wordt overtollige warmte en vocht afgevoerd.

 • FUTURO™ Sport Custom Dial-kniebandage.

  FUTURO™ Sport Custom Dial-kniebandage.

  Tijdens de training maakt Javier gebruik van de FUTURO™ Sport Custom Dial-kniebandage om gerichte druk uit te oefenen op de kniepees zonder de druk rondom het been te vergroten.

  Deze bandage levert een nauwkeurigere druk dan standaard kniebandages en heeft instelbare klittenbanden met zachte kanten voor een pasvorm op maat met extra comfort.

 • FUTURO™ waterbestendige polsbrace.

  FUTURO™ Waterbestendige Polsbrace

  Javier raadt de FUTURO™ waterbestendige polsbrace vooral aan voor zwemmers. Dankzij het waterbestendige materiaal en een licht, ademend ontwerp geeft deze brace stabiliserende steun en is handig in natte of vieze omgevingen.

  De brace heeft een laag uitgesneden ontwerp zodat de vingers vrij kunnen bewegen, en biedt effectieve pijnontlasting bij verstuiking, verrekking of de symptomen van carpal tunnel syndroom*.

  *Artsen raden vaak het gebruik van een harde polsbrace bij de behandeling van carpal tunnel syndroom en andere pijnlijke polsaandoeningen.

 • FUTURO™ Sport Deluxe-enkelstabilisator.

  FUTURO™ Sport Deluxe-enkelstabilisator.

  De FUTURO™ Sport Deluxe-enkelstabilisator wordt door Javier aanbevolen voor extra kracht, bescherming en stevige steun voor stijve, zwakke of geblesseerde enkels.Volg het FUTURO™-merk:
FUTURO is een handelsmerk van 3M.
Wijzig land
België - Français | Nederlands