• We werken samen met Javier Gómez Noya, de kampioen van de ITU World Triathlon Series, zodat we de voordelen van het FUTURO™ gamma met lichaamsbandages en -braces goed voor het voetlicht kunnen brengen.

  Sinds 2006 is Javier een van de meest succesvolle triatleten ter wereld. In 2012 werd hij in Londen vijfvoudig kampioen op de ITU World Triathlon Series en won hij een Olympische zilveren medaille. Daarnaast heeft hij in zijn carrière vele andere titels gewonnen.

  Hij is een inspirerende persoonlijkheid die eerst technische wetenschappen studeerde, maar de overstap maakte om topsporter te worden. Javier surft, speelt gitaar, levert een bijdrage aan UNICEF en werkt samen met de Universiteit van Galicië om sport voor jongeren te stimuleren. Verbluffend genoeg is Javier ondanks een ernstig letsel aan zijn elleboog in 2015 niet gestopt met vechten, want hij maakte een spetterende comeback aan de top met meer titels en successen, en hij werd een ware inspiratiebron met passie en veerkracht voor het FUTURO™ merk

  Voor doelgerichte, sterke knieondersteuning en comfort maakt Javier gebruik van een reeks FUTURO™-producten die het comfort, de pasvorm en compressie bieden die hij tijdens de training nodig heeft.


Facebook

Volg de Facebook-pagina van Javier voor de oefenwedstrijden, beproevingen en triatlons van een kampioen.


 • Javier Gómez Noya Warming-up

  FUTURO – de steun die je nodig hebt om net een stap verder te komen

  Voor doelgerichte steun en comfort maakt Javier gebruik van een reeks FUTURO™-producten die de pasvorm en compressie bieden die hij tijdens de training nodig heeft.


Volg het FUTURO™ merk:
FUTURO is een handelsmerk van 3M.
Wijzig land
België - Français | Nederlands