Voedselveiligheidtesten voor zuivel, melk en kaas.

Zuivel heeft een andere klok

Lees hoe 3M™ Petrifilm™ platen u kunnen helpen bij het testen van eindproducten.

Ontvang het whitepaper
Dichtbij  
 • Alle velden zijn verplicht, tenzij anders aangegeven.

 • Land
 • Sinds de fusie van de afdeling 3M Voedselveiligheid met Neogen Corporation en/of enkele van haar gelieerde ondernemingen ("Neogen"), verzamelt 3M de gegevens die u door middel van dit formulier verstrekt ten behoeve van Neogen en haar gelieerde ondernemingen. Door het onderstaande formulier in te vullen, geeft u toestemming aan 3M om uw gegevens te delen met Neogen zodat Neogen contact met u kan opnemen. Vul dit formulier niet in als u niet wilt dat uw gegevens met Neogen worden gedeeld.

 • Zie het privacybeleid van 3M voor meer informatie en voor uw rechten met betrekking tot gegevensbescherming.
  Zie het privacybeleid van Neogen voor meer informatie over hoe u contact kunt opnemen met Neogen en hoe Neogen uw persoonsgegevens behandelt, met inbegrip van informatie over hoe u uw rechten met betrekking tot gegevensbescherming kunt uitoefenen.

 • Verzenden

Hartelijk dank voor uw gegevens,

download nu uw Whitepaper(PDF, 6.32 MB)

Helaas...

Er ging wat fout. Probeer het later opnieuw...


3M Totaaloplossingen / Geintegreerde voedselveiligheid voor zuivelverwerking
Gemaakt om te beschermen, voor de zuivelverwerkingsindustrie. Speciaal voor uw vakgebied.

Werkt met uw workflow

3M Voedselveiligheidsproduct voor elke stap in uw zuivelbereidingsproces.


Overwegingen bij de keuze voor tests op micro-organismen voor zuivel en kaas.

 • Microbiele indicatie vergelijking voor zuivel

  Het kiezen van de juiste methode voor totaal kiemplaat testen kan uitdagend zijn aangezien er diverse testmethoden zijn, varierend van snelle geautomatiseerde methoden tot traditionele cultuurmethoden. Het is van belang voor een laboratorium om te weten welke methode het beste past bij hun specifieke behoefte. Lees hoe drie global standaardmethoden agarproducten zijn vergeleken met 3M Petrifilm totaal kiemplaat om te bepalen of er verschillen zijn in de prestatie van de verschillende media als het gaat om consistentie.


Omgevingscontrole voor zuivelverwerking

 • Martin Wiedmann van Cornell University, serie webinars over omgevingscontrole

  Een stevig omgevingscontroleprogramma is van groot belang gezien de gevaren die inherent zijn aan de zuivelindustrie. Neem deel aan de 5 verschillende omgevingscontrole webinars van 3M Food Safety door Dr. Martin Wiedmann van Cornell University.

 • 3M Environmental Monitoring Guidebook for Dairy processing

  Environmental Monitoring Handbook

  Een samenwerking tussen 3M en Cornell University heeft geleid tot de ontwikkeling van een Environmental Monitoring handbook. Dit naslagwerk voor voedselprocessors en laboranten kan helpen helpen om zowel prioriteit te geven aan klantveiligheid en -vertrouwen als te voldoen aan de hoge verwachtingen.