1. Safety & Efficiency met schuurmaterialen
3M Science. Applied to Life.™
 • Safety & Efficiency met schuurmaterialen

  april 18, 2018

  Safety & Efficiency met schuurmaterialen als thema voor 2018, is tot stand gekomen uit ervaringen die onze experts opgedaan hebben tijdens hun talrijke klantenbezoeken.

  Gebruikt ook u op regelmatige basis schuurmaterialen? Of bent u actief binnen een werkomgeving waar deze regelmatig gehanteerd worden door collega's? Dan weet u ongetwijfeld dat er snel ongelukken kunnen gebeuren door onoplettendheden of foutief gebruik. Help deze samen met ons te voorkomen en bekijk onze verschillende tips en tricks verzameld in leerrijke video's zodat u uw schuurmiddelen efficiënt en veilig kan inzetten.

  Ook onze whitepapers en brochures zijn zeker de moeite waard om door te nemen en bieden heel wat extra informatie op vlak van toepassingen en sectoren.

  Al een eerste tip?

  Een eerste kleine tip: vervang tijdig uw steunschijf voor optimaal rendement. Productiviteit en efficiëntie zijn van groot belang in de huidige concurrentiële markt. Niet alleen de juiste productkeuze heeft een invloed, maar wist u dat ook de status en de keuze van uw steunschijf een immense invloed kan hebben op uw productieproces? Ontdek het allemaal via de video!
   

  Op de hoogte blijven?

  Via onze eNews blijft u steeds op de hoogte van alle laatste nieuwe informatie. Interesse? Vul het formulier in en ontvang vanaf nu al onze nieuwsbrieven over schuurmaterialen.