1. Alle 3M-producten
32 Resultaten 
32 Resultaten 
Immobilisatie: spalken
 • 3M Spalkproducten

  Als het op het behandelen van letsels aankomt, is het logisch dat niet alle spalkoplossingen hetzelfde zijn. Patiënten vertrouwen op u om hen de best mogelijke verzorging en ondersteuning te bieden. Daarom moet u kiezen voor de spalken die patiënten comfort en bescherming bieden en die u het volste vertrouwen kunt schenken.


 • 3M™ Scotchcast™ Quick Step Double Sided Felt Roll Splint

  Oplossing voor snel spalken

  Met de 3M™ Scotchcast™ Quick Step Double Sided Felt Roll Splint met ademend vilt aan beide zijden loopt u geen risico meer dat de spalk verkeerdom wordt toegepast. Nooit meer moeten raden wat de juiste kant is, wil zeggen: minder foutjes.


 • 3M Casting and Splinting Education Videos

  Trainingvideo's

  Verbeter uw vaardigheden op het gebied van gipsen en spalken wanneer het u uitkomt. Onze trainingvideo's over gips en spalken leren u technieken aan om u meer vertrouwen te geven in de zorg die u verstrekt. We maken leren eenvoudig en handig met een reeks verschillende video's aangepast aan meerdere expertiseniveaus. • 3M Spalken

  Met de 3M™ Scotchcast™ Quick Step Double Sided Felt Roll Splint met ademend vilt aan beide zijden is er geen risico meer dat de spalk verkeerdom wordt toegepast.


Laat zien 1-24 van 32 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk
Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.we
Wijzig land
België - Français | Nederlands