1. Alle 3M-producten
42 Resultaten 
42 Resultaten 
Allergeentests

Eiwit- en allergeentests

 • 3M biedt eenvoudige, gevoelige swabtests voor het aantonen van eiwitresten op oppervlakken en in oplossingen. De resten die achterblijven op oppervlakken als er onvoldoende wordt schoongemaakt, vormen een voedingsbodem voor bederf en ziekteverwekkende bacteria die tot productverontreiniging kunnen leiden.

  De tests zijn zo ontwikkeld dat ze snel, eenvoudig en handig in het gebruik zijn.
   

 • 3M Clean-Trace Surface Protein Plus-test

  3M Clean-Trace Surface Protein Plus-test Controleer snel en eenvoudig of er voldoende is schoongemaakt door middel van eiwitdetectie. Het compacte wattenstaafje bevat alles wat u nodig hebt om een resultaat te verkrijgen. Een instrument is niet nodig, omdat de resultaten visueel zijn en ook hoeft het wattenstaafje niet gekoeld te worden bewaard. Detectie eiwitresten op oppervlak. Gevoeligheid 50µg

 • 3M Clean-Trace Surface Protein (allergeen) ALLTEC60

  3M Clean-Trace™ Surface Proteine (Allergeen) ALLTEC60, 3M biedt een eenvoudige en zeer gevoelige wattenstaaftest voor de detectie van eiwitresten op een oppervlak of in oplossingen. Gevalideerd voor een range allergenen eiwitten inclusief: ei, melk, gluten, soja, pinda, amandel, boekweit. Gevoeligheid 3µg.


Laat zien 1-24 van 42 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk
Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.we
Wijzig land
België - Français | Nederlands