1. Alle 3M-producten
25 Resultaten 
25 Resultaten 
Vind een Product
  • Type lijm  
    • + Meer

25 Resultaten 

Klittenbandsluitingen


3M Non-Mechanical Fasteners
Stevige grip, gemakkelijk te verwijderen

Voor verwijderbare onderdelen die stevig verbonden en weer gemakkelijk gescheiden moeten worden, biedt 3M niet-mechanische verbindingen die makkelijk in het gebruik, betrouwbaar en handig zijn.

Vraag het de 3M expert

Klittenbandsluitingen met eindeloze toepassingen

  • Wanneer u een verbinding nodig hebt die gemaakt is voor herhaaldelijk openen en sluiten, zijn de 3M niet-mechanische klittenbandsluitingen de ideale oplossing. Ze zijn lichtgewicht en flexibel genoeg voor dagelijks gebruik, maar leveren een duurzame verbinding die alleen los gaat wanneer u dat wilt. Onze klittenbandsluitingen bieden superieure esthetiek, gewichtsvermindering en tijdsbesparing tijdens de installatie ten opzichte van traditionele mechanische verbindingen zoals schroeven, moeren en bouten.


Productcategorieën

  • 3M™ Dual Lock™ Hersluitbare Klittenbandsluitingen

    3M™ Dual Lock™ Hersluitbare Klittenbandsluitingen zijn vijf keer sterker dan gebruikelijke haak- en lusverbindingen, makkelijk te scheiden en bieden de nagenoeg onzichtbare esthetiek van een verborgen klittenbandsluiting. Omdat ze hoorbaar vastklikken krijgt u bovendien de zekerheid, het gemak en comfort dat normaal gesproken wordt geassocieerd met metalen verbindingen.

  • 3M hook and loop fasteners

    Deze klittenbandsluiting is duurzaam genoeg voor duizenden gemakkelijke openingen en zekere sluitingen. Met duurzame haken aan de ene zijde en plooibare lussen aan de andere, biedt het een strakke sluiting en is het gemakkelijk los te maken. Hierdoor is het ideaal voor dagelijks gebruik bij borden en displays. Deze productlijn is verkrijgbaar in diverse kleuren en hecht op allerlei verschillende ondergronden.


Maak een connectie
Kunnen we u helpen?

Hulp nodig het juiste product te vinden voor uw project? Neem gemakkelijk contact met ons op wanneer je op zoek bent naar een product, technisch advies wenst of wilt samenwerken met een van onze technisch specialisten.


Op zoek naar meer informatie?

Laat zien 1-24 van 25 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk
Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.we
Wijzig land
België - Français | Nederlands