1. Alle 3M-producten
67 Resultaten 
67 Resultaten 
Vind een Product 
 • Sectoren  
  • + Meer
 • Type lijm  
  • + Meer

67 Resultaten 
3M VHBTM tape contributed to the sleek design of the Walt Disney Concert Hall.
De kracht van klinknagels, de eenvoud van tape

Voor het bevestigen van 65 kilo wegende panelen aan de spectaculaire Walt Disney Concert Hall, koos de wereldberoemde architect Frank Gehry niet voor klinknagels, schroeven of lasnaden. Hij koos voor 3M™ VHB™ tape.

Vraag het de 3M expert

3M™ VHB™ Tapes


Droom. Ontwerp. Presteer.

 • 3M VHBTM tapes bring your most innovative designs to life - from blueprint through production.
  Onze verbeeldingskracht maakt ongelofelijke uitvindingen en adembenemende ontwerpen mogelijk. Maar een goed idee stelt niets voor, als het slecht wordt uitgevoerd. Verwijder de barrières die tussen u en een prachtig eindproduct staan en kies voor het verbluffend sterke bevestigingsmateriaal dat speciaal is ontworpen om niet te worden gezien.

  Wat is 3M™ VHB™ tape?

  Met 3M™ VHB™ tapes behoudt u de consistentie in het hele proces, van schets tot constructie, en rekent u af met zichtbare en lelijke bevestigingsmaterialen, zoals bouten en schroeven. Met deze zeer krachtige dubbelzijdige acrylschuimtape maakt u snel en gemakkelijk een duurzame hechting die in de loop van de tijd alleen maar sterker wordt. De tape hecht op verschillende materialen waaronder aluminium, staal, glas, kunststof, beschilderde ondergronden en ondergronden met poedercoating: een robuuste bevestigingsoplossing voor bijna alles wat u maar kunt verzinnen.


Maak verbinding
Kunnen we u helpen?

Hulp nodig het juiste product te vinden voor uw project? Neem gemakkelijk contact met ons op wanneer je op zoek bent naar een product, technisch advies wenst of wilt samenwerken met een van onze technisch specialisten.


 • Strength Has Never Looked This Good
  Kracht heeft er nog nooit zo goed uitgezien.
  Niet alleen vormen de 3M™ VHB™ tapes een uitstekend alternatief voor traditioneel bevestigingsmateriaal in zeer veeleisende toepassingen, maar ze voorzien ook in een prachtige esthetische uitstraling van uw project. Bekijk hoe onze duurzame tapes een moderne uitstraling geven aan op maat gemaakte campers.
 • Superior Assembly in a Fraction of the Time
  Superieure assemblage binnen een fractie van de tijd
  Het aanbrengen van de tape is een intuïtieve handeling die minder training vereist dan lassen of vastnagelen. Bovendien hechten de 3M™ VHB™ tapes bij contact en is het niet nodig om de ondergrond te drogen, af te werken en te reinigen zoals bij vloeibare kleefmiddelen.

3M VHB Tapes for Metal Fabrication
Metaalfabricage

Verhoog de productiviteit op de werkvloer met de efficiëntie van tape. In tegenstelling tot klinknagels en lasnaden kunnen 3M™ VHB™ tapes eenvoudig worden aangebracht en is geen afwerking nodig. Een duurzame hechting is net zo snel en gemakkelijk als het aanbrengen van de tape.

Bekijk de producten voor metaalfabricage
3M VHB Tapes for the Transportation Industry
Transport

De 3M™ VHB™ tapes zijn speciaal ontworpen voor gebruiksgemak en duurzaamheid en zijn bestand tegen de extreme hitte en koude, trillingen, vocht en het sterke UV-licht dat u onderweg tegenkomt. In tegenstelling tot klinknagels en schroeven zorgen de tapes voor een afgedichte barrière tegen allerlei weersomstandigheden.

Bekijk de transportproducten
3M VHB Tapes for Signage

Bewegwijzering en reclameborden

Wanneer u geen schroeven en klinknagels gebruikt, komt uw ontwerp pas echt tot zijn recht. De 3M™ VHB™ tapes garanderen een glad oppervlak met een praktisch onzichtbare hechtnaad voor een strak reclamebord dat opvalt en bovendien bestand is tegen de elementen.

Bekijk alle producten
3M VHB Tapes for the Construction Industry
Bouw

Als het gaat om het bevestigen van buitenpanelen op prominente gebouwen zoals de Chicago O'Hare Airport en de Walt Disney Concert Hall, vertrouwen architecten op 3M™ VHB™ tapes voor een permanente hechting bij verschillende ondergronden, waarbij de drukbelasting wordt verdeeld over de gehele lengte van de verbinding.

Bekijk de producten voor de bouw
3M VHB Tapes for Electronics Manufacturing
Elektronica

3M™ VHB™ tapes zijn uiterst veelzijdig en voldoen aan de hoge normen van de elektronica-industrie. Deze tapes worden gebruikt om praktisch alles te bevestigen, van high-definition televisieschermen tot waterbestendige nautische navigatiesystemen.

Bekijk de producten voor de elektronica-industrie

Bekijk de 3M™ VHB™ tapes in actie

 • Design Flexibility: Eliminate fasteners for endless possibilities
  Flexibel in ontwerp: elimineer bevestigingsmiddelen voor onbeperkte mogelijkheden
 • Durability: 3M tapes are tested in the harshest environments
  Duurzaamheid: 3M Tapes zijn getest en goed bevonden in de meest extreme omstandigheden
 • Sealing: Why bond when you can bond and seal in one step?
  Afdichten: Waarom enkel verbinden als je kan verbinden en afdichten in één stap?
 • Strength: A strong bond is just the beginning
  Sterk: een stevige verbinding is pas het begin
 • Voyager Testimonial: 3M's commitment to customer support
  Testimonial van Voyager: 3M's toewijding aan klantsupport
 • Voyager Testimonial: 3M™ VHB™ Tape takes on a tornado
  Testimonial van Voyager: 3M™ VHB tape ondergaat een tornado
 • Voyager Testimonial: Deliver a clean, crisp, modern aesthetic
  Testimonial van Voyager: Levert een schoon en modern ontwerp op
 • Voyager Testimonial: Ease of use saves time and effort
  Testimonial van Voyager: Gemakkelijk in gebruik, bespaart tijd en moeite

Op zoek naar meer informatie?


Vraag de 3M expert

Bedankt voor uw interesse! Gelieve onderstaand formulier in te vullen indien u specifiek advies wilt ontvangen van een van onze technisch specialisten.Disclaimer: de 3M Industrial Support Request is enkel beschikbaar voor bedrijven. Wij behouden ons het recht voor iedere aanvraag niet gelinkt aan industriele toepassingen zonder opgaaf van reden vooraf te diskwalificeren. Er zal contact met u worden gezocht om uw aanvraag te verifiëren. Bent u een 3M distributeur, neem dan direct contact op met uw 3M contactpersoon.


Gelieve alle velden met een asterix* in te vullen

 • We zullen deze informatie alleen gebruiken om een antwoord te geven op uw vraag. Verdere informatie kunt u vinden in onze Privacy Policy.

 • Vraag de 3M expert
Dank dat u contact heeft opgenomen met 3M
Laat zien 1-24 van 67 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk
Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.we
Wijzig land
België - Français | Nederlands