1. Alle 3M-producten
 Resultaten 
herbruikbare maskers

Herbruikbare maskers

Comfortabel, aanpasbaar en betrouwbaar - met 3M is uw gezicht goed afgedekt

 • 3M™ 6000 Serie Ademhalingsbescherming met volgelaatsmasker
  3M™ 6000 Serie Volgelaatsmaskers

  Eenvoudig te hanteren en comfortabel om te dragen. Het uitademventiel is duurzaam en gemakkelijk schoon te houden. De maskers zijn verkrijgbaar in drie maten en beschikken allemaal over het 3M™ Bajonetbevestigingssysteem om een brede keuze aan dubbele, lichte filters te kunnen aansluiten als bescherming tegen gassen, dampen en deeltjes, afhankelijk van uw individuele behoeften nodig is.

  Bekijk producten

 • 3M™ 7907S Herbruikbaar Volgelaatsmasker
  3M™ 7907S Volgelaatsmasker

  Gebruik het 3M™ 7907S Volgelaatsmasker voor duurzaamheid en veiligheid voor veeleisende opdrachten waarvoor gezichts- en ademhalingsbescherming nodig is. Ons masker heeft een hoofdharnas met zes banden, kras- en schokbestendig vizier en zeer duurzaam gelaatsstuk.

  Bekijk producten


 • 3M™ 6500 Serie Halfgelaatsmaskers
  3M™ 6500 Serie Herbruikbare Halfgelaatsmaskers

  Ontworpen met het oog op zware en vuile arbeidsomstandigheden. Blijf productief en beschermd: de 6500 Serie biedt comfort, duurzaamheid en stabiliteit met een stevige, licht gestructureerde silicone gezichtsafdekking en sterke frameconstructie. Er zijn twee versies van de 6500 Serie beschikbaar: de 6500QL Serie met het snel af- en opzetmechanisme en de 6500 Serie (standaard). Beide versies zijn verkrijgbaar in drie maten.

  Bekijk producten

 • 3M™ 4000 Serie Onderhoudsvrije halfgelaatsmaskers
  3M™ 4000 Serie Onderhoudsvrije Halfgelaatsmaskers

  U hoeft dit eenvoudige, lichte, uitgebalanceerde masker met betrouwbare ademhalingsbescherming niet in elkaar te zetten of te onderhouden. Het biedt bescherming tegen een groot aantal gassen, dampen en deeltjes, die vaak in allerlei bedrijfstakken worden aangetroffen. Een unieke technologie van gelijmde koolstof zorgt ervoor dat het masker dicht tegen het gezicht aan zit en goed past onder vele andere soorten beschermingsmiddelen, wat een ongestoord blikveld en een comfortabele werksituatie oplevert.

  Bekijk producten

 • 3M™ 6000 Serie Halfgelaatsmasker
  3M™ 6500 Serie Halfgelaatsmasker

  Voordelig, onderhoudsvriendelijk, eenvoudig in gebruik en lichtgewicht. De maskers zijn verkrijgbaar in drie maten en beschikken alle over het 3M™ Bajonetbevestigingssysteem om een brede keuze aan dubbele filters te kunnen aansluiten als bescherming tegen gassen, dampen en deeltjes, afhankelijk van uw individuele behoeften. De 6000 Serie halfgelaatsmaskers kunnen ook worden gebruikt met 3M™ Verseluchtsystemen zodat u meer comfort en flexibiliteit heeft.

  Bekijk meer producten

 • 3M™ 7500 Serie Halfgelaatsmaskers
  3M™ 7500 Serie Halfgelaatsmasker 

  De 7500 Serie maskers van 3M zijn de nieuwe norm in comfort. Het gelaatsstuk is ontwikkeld met de drager in gedachten. Het zachte afdichtingsoppervlak, samen met het unieke 3M™ Cool Flow™ ventiel, zorgt voor draagcomfort en een perfecte pasvorm. Verminderde ademhalingsweerstand zorgt voor een minimale warmteopbouw in het masker en vergroot uw comfort.

  Bekijk meer producten


Stoffilter

Filter voor aërosolen (zoals stof, nevel, dampen, rook, biologische deeltjes enzovoort). Sommige filters kunnen ook hinderlijk geurende gassen en dampen tegenhouden.

Gas- en dampfilters

Alleen voor het filteren van gassen en dampen. Er zijn verschillende soorten filters voor verschillende soorten gassen en dampen.

Video's


Bronnen

 • 3M heeft speciale software ontworpen om de keuze voor een 3M Maskers & filters te vereenvoudigen en de levensduur van de 3M Gas- en dampfilters te bepalen.

  Ga naar de het Service Life-software

 • Herbruikbare ademhalingbeschermingsproducten van 3M moeten regelmatig gecontroleerd en onderhouden worden om optimale prestaties en bescherming voor de drager te garanderen. Bekijk hoe u uw ademhalingsbescherming kunt controleren en onderhouden.

  Lees tips voor verzorging en onderhoud

 • De juiste ademhalingsbeschermingsmiddelen kiezen en opgeven kan erg lastig zijn met zoveel factoren om rekening mee te houden. Met ons 4-stappenplan is het een fluitje van een cent om het juiste beschermingsniveau en comfort te kiezen.

  Ga naar stap 1


Aanvullende bronnen

 • Kleurcodes van filters

  Wit: bescherming tegen deeltjes
  Bruin: bescherming tegen organische dampen
  Grijs: bescherming tegen anorganische dampen
  Geel: bescherming tegen zure gassen
  Groen: ammoniak en zijn afgeleiden
 • Het is belangrijk dat u uw gas- en dampfilter op het juiste moment vervangt. Gebruikt u het langer, dan kan een gevaarlijke stof door het masker binnendringen. Levensduur is de term die wordt gebruikt om aan te geven hoe lang een set filters gebruikt kan worden voordat deze moeten worden vervangen.

  Ontworpen om de levensduur aan te geven op basis van individuele blootstelling en het soort filter.

  • Een efficiënt en effectief visueel hulpmiddel waarmee u kunt bepalen wanneer filters vervangen moeten worden
  • Draagt bij aan uw gemoedsrust en kan de naleving van het beleid omtrent ademhalingsbescherming van uw bedrijf en die van de industrieregelgeving verbeteren.
  • CE-gemarkeerd als organische dampfilters A1 (6051i) en A2 (6055i) tegen bepaalde organische gassen en dampen, PLUS alle functies van de standaard 3M Gas- en dampfilters.
  Meer informatie

Herbruikbare maskers van 3M

De reeks herbruikbare stofmaskers van 3M biedt uitzonderlijke kwaliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding om uw werknemers te beschermen tegen de risico´s van industriële gassen, dampen en deeltjes.

3M heeft een compleet assortiment stofmaskers om aan de vereisten voor elke werkomgeving te voldoen. Herbruikbare half- of volgelaatsmaskers helpen beschermen tegen deeltjes en/of gassen en dampen.

Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.we
Wijzig land
België - Français | Nederlands