1. Alle 3M-producten
 Resultaten 
 • Systemen voor ademhalingsbescherming
 • Motoraangedreven ademhalingsbescherming

  Motor- en luchtaangedreven ademhalingssystemen

  Intelligent design laat de drager zich concentreren op het werk.

  Vind een Product
  • Producttype  
   • + Meer

  Motoraangedreven systeem versus systeem met luchttoevoer. Welk systeem?

  • Powered Air Turbo

   Een motoraangedreven ademhalingssysteem is een systeem dat gebruik maakt van een ventilator om gefilterde lucht in hoofdkappen en helmen te blazen. Hiermee kunt u zeer mobiel zijn.


  • Toegevoerde lucht

   3M™ Ademhalingssystemen met toegevoerde lucht zijn ontworpen om de werknemer te voorzien van schone lucht. De lucht kan worden toegevoerd met een hogedrukcompressor. 3M heeft verscheidene producten die kunnen worden aangesloten op een systeem met toegevoerde lucht, zoals kappen, helmen, volgelaatsmaskers, halfgelaatsmaskers en los te dragen gelaatsstukken. Hiermee is uw mobiliteit beperkt.


  Motoraangedreven ademhalingsbescherming

  • Het gewicht blijft dicht bij de rug van de gebruiker, waardoor er minder de hefboomwerking is en systemen met motorunits zwaarder lijken. Op de riem bevestigde installaties zijn ergonomisch zo gemaakt dat ze onder aan de rug van de drager zitten en het gewicht via de gewatteerde comfortriem voornamelijk op de heupen van de gebruiker rust.

   Alle producten bekijken

  • Op het gezicht bevestigde motoraangedreven ademhalingssystemen zorgen voor een sterkere luchtstroom en comfort voor de drager, die kunnen bijdragen aan verbetering van de productiviteit. Het product is ideaal voor de sloop- en herstelwerkzaamheden.

   Alle producten bekijken


  Productgroepen

  • De revolutionaire TR-600 bereikt nog betere prestaties met een lithium-ionbatterij, instelbare luchtstroomopties en een uitgebreid assortiment CE-goedgekeurde filters en cartridges die bijdragen aan de bescherming tegen gassen/dampen en deeltjes. Ontworpen voor intensief gebruik en langdurig dragen.

   Bekijk product

  • Het NIEUWE 3M™ Versaflo™ TR-300+ Motoraangedreven ademhalingssysteem combineert performance, bescherming en functionaliteit met een modern, stijlvol design en comfort. De sleutel naar gemakkelijk te gebruiken en veelzijdige ademhalingsbescherming voor omgevingen met veel stofdeeltjes.

   Bekijk product

  • Het 3M™ Jupiter™ Motoraangedreven ademhalingssysteem is een comfortabele, gemakkelijk te gebruiken eenheid die bescherming geeft tegen deeltjes, gassen of dampen, of tegen een combinatie daarvan afhankelijk van het gebruikte filtertype.

   Bekijk product  Ademhalingsbescherming met luchttoevoer

  • De 3M™ Versaflo™ V-500E is voorzien van een gebalanceerde regelaar en speciaal ontworpen voor gebruik met ademhalingsbescherming. Daardoor garandeert hij een soepele luchtstroom, veiligheid en comfort.

   Bekijk product

  • De V-100E regelaar stelt gebruikers in staat om de lucht af te koelen met maar liefst 28° C, waardoor het een goede keuze is voor werknemers die worden blootgesteld aan onaangenaam hoge temperaturen.

   Bekijk product

  • De V-200E regelaar stelt gebruikers in staat om de lucht te verwarmen met maar liefst 28° C, waardoor het een goede keuze is voor werknemers die worden blootgesteld aan onaangenaam lage temperaturen.

   Bekijk product


  • Het 3M™ Versaflo™ Verseluchtsysteem S-200+ is een comfortabel en veelzijdig systeem met toegevoerde lucht. Het kan worden gebruikt met een standaard luchtslang of in een dubbele stand met filter back-up wanneer de luchttoevoer afgesloten is.

   Bekijk product

  • De 3M™ Aircare™ Filtereenheden kunnen samen met alle 3M™ Ademhalingssystemen met verse lucht worden gebruikt. De 3M™ Aircare™ Filtereenheid met drietrapsfiltersysteem geeft de hoogste luchtkwaliteit voor ademhalingssystemen met verse lucht en voor gereedschap met perslucht, door water- en olieaërosols, deeltjes en geuren te verwijderen uit de perslucht geleverd door de plaatselijke installatie.

   Bekijk product


  Hoofdkappen

  • De hoofdkap is licht, compact en gemakkelijk te onderhouden, en helpt tegelijk om de drager te beschermen tegen allerlei risico's. De M-serie Hoofdkappen bieden betrouwbare bescherming en uitzonderlijk comfort.


   Alle producten bekijken

    

  • Ontworpen om het hoofd van de gebruiker er gestroomlijnder uit te laten zien en levert een rechtstreekse, comfortabele luchtstroom in de hoofdkap.

   Alle producten bekijken


  Video's


  Bronnen

  • 3M™ Versaflo™ ademhalingssystemen staan voor een enorme inspanning van 3M om drie hoofddoelen te realiseren:
   - Vereenvoudigen selectieproces van apparatuur.
   - Vergroten veelzijdigheid van het systeem.
   - Verbeteren gebruikerscomfort bij elke stap vooruit.

   Ga naar selectiegids

  • Bepaalde uitrusting van 3M moet regelmatig gecontroleerd en onderhouden worden om optimale prestaties en bescherming voor de drager te garanderen. Naast een mogelijke vermindering van beschermingsniveaus, kan slecht onderhoud ook de effectieve levensduur van uitrusting verkorten, met extra vervangingskosten als gevolg.

   Meer informatie over hoe u uw ademhalingssysteem kan onderhouden

  • De juiste ademhalingsbescherming kiezen naargelang uw specificaties kan erg lastig zijn. Maak het eenvoudiger met behulp van ons 4-stappenplan en ontdek de juiste bescherming voor u en uw werknemers.

   Ga naar stap 1


  Aanvullende bronnen

  • Waarom Motoraangedreven ademhalingssystemen van 3M?

   Werken in een Wereld van Comfort


   3M biedt een uitgebreid en flexibel assortiment industriele motoraangedreven ademhalingssytemen die zijn ontwikkeld voor uiteenlopende omgevingen, toepassingen en gevaren.


   Deze ademhalingsproblemen bieden comfortabele, geïntegreerde beveiliging tegen meervoudige gevaren door luchtwegen, hoofd, ogen en gehoor te beschermen. Hun gebruiksgemak kan de productiviteit op de werkplek doen toenemen.

   What

   1. Hoofdkap aangesloten op een motorunit of
   2. hoofdkap aangesloten via regelaar op een externe persluchttoevoer
   3. Vaak inclusief andere bescherming voor de nek, ogen, hoofd, oren, nek/schouders.

   Waarom
   Comfort, naleving en bescherming

   1. Verfrissende luchtstroom en minder ademweerstand
   2. Gecombineerde, geïntegreerde bescherming
   3. Kan luchtwegen, hoofd, gezicht, ogen, oren, hoofd/nek/schouder afdekken
   4. Hoge beschermingsfactoren

  • Modulaire systemen

   Het modulaire ademhalingssysteem is een integrale aanpak van beschermingssystemen voor werknemers, gebaseerd op aangenaam te dragen componenten.
   Alle modulaire hoofdkappen, luchttoevoereenheden en ademhalingsslangen zijn compatibel met elkaar. Gebruikers kunnen bij elkaar passende onderdelen combineren wanneer ze van de ene werkomgeving naar de andere gaan of van de ene klus naar de andere.
   Het is de ultieme flexibiliteit om met veranderende gebruiksomgevingen om te gaan.


   Zelfstandige systemen

   De zelfstandige ademhalingssystemen kunnen in diverse werkplektoepassingen worden gebruikt. Ze omvatten motoraangedreven eenheden met geïntegreerde hoofd-, oog-, gezichts- en ademhalingsbescherming en regelaars voor toegevoerde lucht met half- en volgelaatsmaskers.


  Motoraangedreven ademhalingssystemen van 3M

  3M biedt een uitgebreid en flexibel assortiment industriële motor- en luchtaangedreven ademhalingsbescherming die zijn ontwikkeld voor uiteenlopende omgevingen, toepassingen en gevaren.

  Beide typen systemen zorgen voor lucht voor de drager via een hoofdkap. De hoofdkappen zijn ontworpen voor ademhalingsbescherming en bieden de drager andere bescherming en functies die passen bij zijn of haar omgeving en werk. Door de functies die zijn opgenomen in de hoofdkappen worden veel van de vaak voorkomende valkuilen weggenomen betreffende de verstrekking van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) aan werknemers.

  Volg ons
  De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.we
  Wijzig land
  België - Français | Nederlands