1. Alle 3M-producten
49 Resultaten 
49 Resultaten 
Vind een Product

49 Resultaten 
Let op: Industriële veiligheidsproducten van 3M worden uitsluitend via de vakhandel verkocht. Voor vragen kunt u daarom contact opnemen met een vakhandel op het gebied van arbeidsveiligheid bij u in de buurt.
onderhoudsvrije maskers

Onderhoudsvrije maskers

U ziet wel stof en vuiltjes in de lucht, maar vaak zijn de deeltjes die een bedreiging vormen voor uw luchtwegen niet altijd met het blote oog waar te nemen.


 • 3M™ Aura™ 9300+ Serie Onderhoudsvrije stofmaskers
  3M™ Aura™ 9300+ Serie Onderhoudsvrije stofmaskers

  De 3M™ Aura™ 9300+ Serie Onderhoudsvrije stofmaskers zijn het resultaat van de aanhoudende motivatie van 3M om het comfort te verbeteren. Het ingenieuze design met 3 panelen is geschikt voor veel verschillende gezichtsvormen en -maten, en past zich ook beter aan aan de bewegingen van het gezicht bij praten, waardoor het draagcomfort van de ademhalingsbescherming aanzienlijk verbetert.

  Ontdek de eigenschappen
  Bekijk producten

 • 3M™ 3M™ 8300 Serie Onderhoudsvrije stofmaskers
  3M™ 8300 Serie Onderhoudsvrije stofmaskers

  Geniet van een comfortabele pasvorm die geschikt is voor de meeste gezichtsvormen en -maten met 3M™ onderhoudsvrije ademhalingsmaskers uit de 8300 Serie. Onze superzachte, gewatteerde voering biedt direct en toch blijvend comfort en het robuuste ontwerp van de 8300 Serie maakt de maskers sterk en duurzaam - alles om de draagbaarheid voor de gebruiker te verbeteren.

  Bekijk producten

 • 3M™ 8825+ en 8835+ Stofmaskers
  3M™ 8825+ en 8835+ Stofmaskers

  Veiligheid en comfort met de 3M™ premium maskers, die worden gekenmerkt door ons lichtgewicht design, goede filtratie en ademgemak. Onze maskers voldoen aan de eisen van de verstoppingstest voor filtergelaatstukken die gedurende meerdere shifts gebruikt kunnen worden.

  Bekijk producten

 • 3M™ 8000 Serie Onderhoudsvrije stofmaskers
  3M™ 8000 Serie Onderhoudsvrije stofmaskers

  U heeft een lichtgewicht, comfortabele en effectieve ademhalingsbescherming tegen stof en nevel met 3M™ maskers uit de 8000 Serie. Onze maskers hebben een cupvorm, ontwerp met twee banden, neusschuim en neusbeugel voor gegarandeerd draagcomfort voor verschillend gevormde gezichten.

  Bekijk producten

 • 3M™ K100 Serie Onderhoudsvrije stofmaskers
  3M™ K100 Serie Onderhoudsvrije stofmaskers

  De maskers uit de K100 Serie bieden comfortabele, degelijke en professionele bescherming tegen een betaalbare prijs. Bij de K100 Serie hoeft u geen twijfels te hebben over de kwaliteit. Dit is een hoogwaardig product: volledig getest, gecertificeerd en voorzien van CE-keurmerk. Voor alle K100-producten gelden ook de snelle ondersteuning, toegang tot technici, betrouwbaar advies alsmede betrouwbare kwaliteit en levering die alleen een merk als 3M kan bieden.

  Bekijk producten

 • 3M™ VFlex™ 9100 Serie Onderhoudsvrije stofmaskers
  3M™ VFlex™ 9152 Serie Onderhoudsvrije stofmaskers

  De VFlex-stofmaskers 9152 en 9152S bieden een effectieve bescherming tegen een lage prijs, zonder aan kwaliteit te verliezen. Het unieke design zorgt voor een ruime, comfortabele pasvorm. VFlex-stofmaskers zetten uit en buigen mee met uw gezicht wanneer u ademt, werkt en spreekt. Instelbare neusbeugel en keuze uit twee maten voor een juiste pasvorm voor zeer verschillende gezichten.

  Bekijk producten


Speciality-serie stofmaskers

 • Lasrookmaskers
  Lasrookmaskers

  De 9925 en 9928 maskers zijn speciaal ontworpen voor lastoepassingen, om bescherming te bieden tegen ozon- en lasrook en om verlichting te bieden bij hinderlijke geuren
  Ze bieden lichtgewicht, doeltreffende, comfortabele en hygiënische ademhalingsbescherming tegen stof, nevel en metaaldampen en zijn langdurig bestand tegen vervuiling door lasrook. Het 3M™ Cool Flow™ uitademventiel vermindert de opbouw van warmte om een comfortabele bescherming te geven, zelfs in vochtige omstandigheden en in hitte.

  Bekijk producten

 • Stofmaskers tegen onaangename geuren
  Stofmaskers tegen onaangename geuren

  Stofmaskers tegen hinderlijke geuren zijn ontwikkeld om lichte, effectieve, comfortabele en hygiënische ademhalingsbescherming te bieden in bijzondere werkomgevingen, variërend van omgevingen van metaal etsen tot aan afval sorteren. Deze speciale maskers beschermen tegen stof en nevel en hebben daarbij een geïntegreerde actieve koollaag ter bestrijding van bepaalde hinderlijke geuren (waterstoffluoride, organische dampen en zure gassen onder de Wettelijke Grenswaarde, NWG).

  Bekijk producten


Video's


Bronnen

 • Selectie maken
  Selectie maken

  Bekijke ons 4-stappen plan voor meer informatie over de keuze van de juiste ademhalingsbescherming voor de omgeving waarin u werkt.

  Meer informatie

 • Pasvormtest
  Pasvormtest

  Nauwsluitende stofmaskers kunnen alleen de verwachte bescherming geven als ze goed passen, dus bij elke werknemer is een pasvormtest essentieel. Leer de basisprincipes van pasvormtesten voor ademhalingsbescherming met behulp van onze uitgebreide gids.

  Meer informatie


Aanvullende bronnen

 • EN 149:2001+A1:2009 norm

  3M™ Onderhoudsvrije Maskers voldoen aan de vereisten van de Europese norm EN 149:2001 + A1:2009, filterende stofmaskers die uitsluitend worden gebruikt tegen vaste deeltjes en niet-vluchtige vloeistofdeeltjes. Producten zijn geclassificeerd op filterefficiëntie en maximale totale inwaartse lekkage (FFP1, FFP2 en FFP3), tevens op bruikbaarheid en verstoppingsweerstand.

  Prestatietesten in deze standaard omvatten:

  • filterpenetratie en langdurige blootstellingtest (lading); beoordeelt het functioneren van het filter wanneer het nieuw is en na verloop van tijd
  • ademweerstand - beoordeelt het ademgemak (in- en uitademen) via het stofmasker
  • totale inwaartse lekkage - beoordeelt de filterpenetratie, het lekken van het ventiel (indien aanwezig) en vooral de lekkage van de gelaatsafdichting van het stofmasker wanneer dat wordt gedragen door een panel van verschillende mensen die gesimuleerde werkhandelingen uitvoeren
  • verstoppingsweerstand - beoordeelt de geschiktheid van het stofmasker om effectief te blijven functioneren en ademhalingsbescherming te bieden in omgevingen met zeer hoge stofconcentraties

  Herbruikbare producten moeten ook regelmatig worden schoongemaakt (frequentie wordt aangegeven door de fabrikant) en 24 uur worden opgeborgen om te verzekeren dat de productprestaties niet worden beïnvloed door hergebruik. Verstoppingsweerstand testen is een verplichte eis voor herbruikbare producten, maar is optioneel voor producten die eenmalig voor één shift worden gebruikt. Een volledig overzicht van EN 149:2001+A1:2009 is verkrijgbaar via uw nationale normeringsorgaan.

  Betekenis van de markeringen:
  R = Herbruikbaar
  NR = Niet-herbruikbaar (eenmalig te gebruiken voor één shift)
  D = Voldoet aan de vereisten voor verstoppingsweerstand


Onderhoudsvrije stofmaskers van 3M

Moeiteloos schone, veilige lucht inademen is belangrijk voor de gezondheid van werknemers en het moreel in de werkplaats. Met dit in het achterhoofd hebben we op wetenschappelijke basis een reeks 3M™ Onderhoudsvrije stofmaskers ontworpen voor meer comfort, ademhalingsgemak en bescherming.

Laat zien 1-24 van 49 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk
Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.we
Wijzig land
België - Français | Nederlands