1. Alle 3M-producten
12 Resultaten 
Matten die uw activa beschermen

Matten die uw activa beschermen

Een goed mattensysteem vermindert uw schoonmaakkosten en beschermt uw vloer, uw medewerkers en uw klanten, en zo ook uw bedrijfsresultaat.

12 Resultaten 

Entreematten

 • Of u nu wilt voorkomen dat er vuil en water in uw bedrijfsruimte binnenkomt, een antislip loopoppervlak in natte omgevingen wilt, of u heeft extra vloerdemping en comfort nodig voor uw werknemers- een goede kwaliteit mattensysteem van 3M zal u helpen om uw medewerkers en bedrijfsruimte te beschermen, en uiteindelijk ook een bijdrage leveren aan uw bedrijfsresultaat.
   
  Onze entreematten zijn ontwikkeld om vuil op te vangen en zo een schone en aangename entree te creëren. Ze helpen ook om het aantal glij- en valpartijen te verminderen, ze beschermen uw vloer tegen voorkombare slijtage en spelen een belangrijke rol in het verminderen van schoonmaak- en onderhoudskosten.
   
  Onze anti-vermoeidheidsmatten bieden een voordelige oplossing die helpt om de productiviteit van uw medewerkers te verhogen door hen extra comfort te bieden wanneer ze op de werkplek staan. Onze matten voor natte zones zorgen voor een eenvoudig en aantrekkelijke antislip loopoppervlak dat makkelijk schoon te houden en efficiënt in gebruik is.


Productcatalogus

 • 3M™ Nomad™ Entreematsystemen zijn ontwikkeld om het probleem van uitglijden bij entrees te verminderen, terwijl ze tegelijkertijd uw vloer beschermen tegen voorkombare slijtage. Ons enorm assortiment bestaat uit matten voor binnen- en buitengebruik en voor verschillende passageniveaus, van weinig tot extreem veel.

  Bekijk Producten

 • 3M™ Safety-Walk™ Anti-vermoeidheidsmatten zijn ontwikkeld om extra comfort te bieden voor uw medewerkers wanneer ze op hun werkplek staan. Anti-vermoeidheidsmatten helpen op een eenvoudige en goedkope manier de productiviteit van uw werknemers te verhogen.

  Bekijk Producten

 • 3M™ Safety-Walk™ Matten voor Natte Zones zorgen voor een comfortabel en aantrekkelijke antislip loopoppervlak in natte gebieden. De matten hebben een open structuur zonder achterzijde, waardoor ze makkelijk schoon te maken zijn en efficiënt zijn in gebruik. Ze zijn ideaal voor boten, sportcentra, hotels en ziekenhuizen en op plekken waar er met blote voeten wordt gelopen.

  Bekijk Producten


Laat zien 1-12 van 12 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk