1. Alle 3M-producten
49 Resultaten 
Uw Stappen Doen Er Toe

Uw Stappen Doen Er Toe

Superieure bescherming tegen het uitglijden, bij elke stap die u zet

49 Resultaten 

Anti-Slip Tapes

 • 3M™ Safety-Walk™ Anti-sliptapes en -stroken kleven op schone en droge oppervlakken , zonder te kreuken, scheuren of krimpen, zonder bol te staan of zonder hoogteveschillen, en garanderen een lange levensduur. De drukgevoelige zelfklevende rug maakt het mogelijk de tapes en de stroken gemakkelijk aan te brengen zonder deze te moeten verankeren.

  Standaard rollen en voorgeknipte stroken zijn beschikbaar in diverse maten, kleuren en texturen, variërend van fijn, medium en algemeen gebruik tot grof en vervormbaar. Op maat gemaakte rollen, stroken en gestanste vormen zijn beschikbaar dankzij een uitgebreid nationaal netwerk van door 3M geautoriseerde converteerders.

View all products

 • Ideaal voor zones waar met blote voeten of licht schoeisel wordt gelopen en natte zones, zoals op boten en bij watersportmateriaal, in doucheruimten en kleedkamers, rond hottubs en zwembaden.

  Bekijk producten

 • Ideaal voor zones waar met blote voeten of licht schoeisel wordt gelopen zoals in kleedkamers, bij hottubs en zwembaden, op boten, bij waterski- en trainingsmateriaal en lopende banden.

  Bekijk producten


 • Ideaal voor alle gladde oppervlakten waar intensief gelopen wordt en/of met intensief verkeer van lichte voertuigen, zoals trappen, productie- en opslagruimten, hellingbanen, ladders en platen waarop machines staan.

  Bekijk producten

 • Ideaal voor land- en bosbouwapparatuur, scheeps- en vliegtuigdecks, treinen, natte, met olie besmeurde gebieden, machinewerkplaatsen, bouwvoertuigen, platforms en hellingbanen.

  Bekijk producten


Aanbevolen video's


Laat zien 1-24 van 49 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk
Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.we
Wijzig land
België - Français | Nederlands