1. Alle 3M-producten
9 Resultaten 
 • Waterkwaliteit
 • 9 Resultaten 
  Samengestelde radiale plooien. Voor een minimaal vloeroppervlak.
  Hoog debiet, compact ontwerp.
  Download Applicatie rapport

  3M™ High Flow filtersysteem

  Het 3M High Flow filtersysteem is het resultaat van onze uitgebreide ervaring op het gebied van filtratie. De geavanceerde filtertechnologie maakt een hoog debiet mogelijk in combinatie met een uniek compact ontwerp.

  3M High Flow filtersystemen zijn ideaal voor een effectieve filtratie bij hoge een hoog debiet, zoals wij die tegenkomen bij toepassingen als Pre-RO-membraanbescherming, proceskoelwater, condensaatverwerking en bottelen van water.

  Meld je aan voor onze mailinglijst om gratis applicatie rapporten te ontvangen


  Het systeem maakt gebruik van, radiaal geplisseerde filterelementen met een buitendiameter van 165 mm. Dit zorgt voor een debiet van tot wel 113 m3 per uur voor elk 1524 mm lang absoluut filterelement. Het radiaal geplisseerde ontwerp resulteert in een ongevenaarde hoeveelheid filtermediumoppervlak, waarbij het volledige oppervlak optimaal wordt benut en er geen 'dode zones' ontstaan.

  3M High Flow filterelementen bevatten een zeer efficiënt polypropyleen microvezel filtermedium. Dit zorgt voor een consistente en betrouwbare afvang van verontreinigingen met een hoge efficiëntie gedurende de gehele levensduur van het filtratieproces.

  Er is een assortiment aan 3M High Flow filterbehuizingen verkrijgbaar waarin alle voordelen van het systeem samenkomen. Het compacte ontwerp zorgt voor een minimaal benodigde ruimte waardoor het systeem op vrijwel iedere productielocatie past. Naast de standaard Coreline-serie behuizingen kunnen er ook op maat gemaakte 3M High Flow filterbehuizingen worden vervaardigd. Hierin kunnen de meest uiteenlopende specificaties en ontwerpeisen worden verwerkt.

  • Hoogwaardig medium in een innovatief ontwerp

   Hoogwaardig filtermedium in een innovatief ontwerp

   3M High Flow filtercartridges bevatten een zeer efficiënt polypropyleen microvezel filtermedium. Dit zorgt voor een consistente en betrouwbare afvang van verontreinigingen met een hoge efficiëntie gedurende de gehele levensduur van het filtratieproces.

   Vergeleken met conventionele nominale filtercartridges met een buitendiameter van 2,5 inch bieden 3M High Flow filtersystemen de volgende voordelen:


   • Hoge doorstroming: debiet tot 113 m³ per uur voor elke absoluut filterelement van 1524 mm lang.
   • Compact filterhuisontwerp: lagere investering vereist en kleiner vloeroppervlak benodigd.
   • Efficiënte deeltjesretentie (99,9%): voor de optimale zuivering en bescherming van membranen en procesapparatuur.
   • Gebruiksgemak en ergonomie: doordat er minder elementen nodig zijn, kunnen deze sneller en eenvoudiger worden vervangen.
   • Element met bajonetsluiting: zorgt voor een optimale borging en afdichting waardoor bypass niet mogelijk is.
   • Maximale verschildruk tot 3,4 bar (aanbevolen vervanging 2,4 bar).
   • Geschikt voor voedselcontact: Verordening (EG) 1935/2004 inzake materialen en voorwerpen bestemd om met levensmiddelen in contact te komen.

   Verkrijgbaar in absoluut geklassificeerd 1-70 micron-filterelement, met een lengte van 10, 40 of 60 inch, voor respectievelijke maximale debieten van 19,3 m³ , 80 m³ en 113 m³ per uur.

   Meld je aan voor onze mailinglijst om gratis applicatie rapporten te ontvangen


  Toepassingen

  • Industrie

   Gemeentewater, RO-voorfiltratie, recycled water, koelmiddelen, procesapparatuur bescherming, boilercondensaat

  • Bluswater, waterige zoutoplossingen, eindproducten

  • Injectie water, geproduceerd water, afwerkingsvloeistoffen, aminebehandeling, eindproducten

  • RO-voorfiltratie, proceswater

  • Proces- en mengwater, Diatomeenaarde eindfiltratie, Actief koolstof verwijdering, botteling

  • Proceswater


  • Ontwerpeigenschappen van het 3M™ High Flow filterelement

   Ontwerpeigenschappen van het 3M™ High Flow filterelement

  Gebruiksgemak

  Dankzij het ergonomisch ontworpen handvat is het filterelement eenvoudig te plaatsen en te verwijderen zonder speciaal gereedschap. U plaatst de elementen eenvoudig over de geïntegreerde centreerkern

  Constructie van polypropyleen

  Breed chemisch compatibiliteitsbereik met verschillende vloeistoffen.

  Uniek Radiaal gepliseerd filtermedium

  Voor een maximaal nuttig oppervlak per cartridge.

  Hoge doorstroming

  Met een kern van 76 mm en een buitendiameter van 165 mm, kan een debiet van 113 m3 per uur door een enkel, 1524 mm lang filterelement stromen.

  • Op maat gemaakte 3M High Flow systemen

   3M High Flow filterbehuizingen

   Er is een assortiment aan 3M High Flow filterbehuizingen verkrijgbaar waarin alle voordelen van het systeem samenkomen. Het compacte ontwerp zorgt voor een minimaal benodigde ruimte waardoor het systeem op vrijwel iedere productielocatie past.De Coreline serie wordt vervaardigd uit RVS 316 (onderdelen in vloeistofcontact) en heeft een maximaal toegestane werkdruk van 10 bar en een maximaal toegestane temperatuur van 120 °C (110 °C voor de 10 inch 01HFN Coreline behuizingen).

   Naast de standaard Coreline-serie behuizingen kunnen er ook op maat gemaakte 3M High Flow filterbehuizingen worden vervaardigd.Hierin kunnen de meest uiteenlopende specificaties en ontwerpeisen worden verwerkt.

   Op maat gemaakte 3M High Flow systemen

   Het gespecialiseerde 3M filterhuisonwerpteam heeft veel ervaring met het ontwerpen van behuizingen voor de meest uiteenlopende filtertoepassingen. Ze kunnen deze ontwerpen en produceren conform een groot aantal ontwerp- en constructiecodes (inclusief ASME U Stamp). Op maat gemaakte klantspecifieke behuizingen kunnen variëren van eenvoudige aanpassingen op het standaardontwerp tot complete mobiele assemblages inclusief bijbehorende accessoires zoals onder andere verwarmingsmantels of isolatie.

   Op maat gemaakte 3M High Flow filterbehuizingen kunnen in de meest uiteenlopende uitvoeringen worden vervaardigd: van enkelvoudige huizen tot behuizingen geschikt voor 40 filterelementen. Het ontwerp van de behuizingen wordt altijd afgestemd op de omgeving- en procesomstandigheden zodat deze voldoen aan alle regelgeving en de specifieke behoeften van de klant.

   Meld je aan voor onze mailinglijst om gratis applicatie rapporten te ontvangen


  • Laten we contact houden

   Blijf op de hoogte van het 3M High Flow filtersysteem door u aan te melden bij onze mailinglijst. Zo ontvangt u per e-mail het laatste nieuws.

  • Vraag het een 3M-expert

   Wilt u meer te weten komen over het 3M High Flow filtersysteem? Neem contact met ons op voor product-, technisch of toepassingsadvies.

  • Of bel ons

   Wilt u ons liever bellen wanneer u dat uitkomt? Met de onderstaande gegevens kunt u wanneer u maar wilt contact met ons opnemen.

   Netherlands: (+31) 15 78 22 333

   Netherlands: (+31) 15 78 22 333

  • Meld je aan voor onze mailinglijst en ontvang gratis 3M™ High Flow-filtersysteem Appicatie rapporten en meer.

   Tenzij is aangegeven dat een veld optioneel is, moeten alle velden worden ingevuld.

  •  
  • Ontvangt u al informatie van ons? Wij hebben altijd veel nieuwe informatie te melden, dus laat u alstublieft blijken dat u onze communicatie waardeert door het onderstaande vakje aan te vinken.
  • Door dit vakje aan te vinken geef ik mijn toestemming om nieuwsbrieven, advertenties, enquêtes en informatie over acties en aanbiedingen van 3M Belgium bvba/sprl en haar groepsmaatschappijen via e-mail te ontvangen (zoals hier beschreven). Ik erken dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt door 3M Belgium bvba/sprl en haar groepsmaatschappijen in overeenstemming met het Privacybeleid van 3M en dat mijn persoonsgegevens worden overgedragen aan, opgeslagen en/of verwerkt in de VS, waar mogelijk andere gegevensbeschermingsregels gelden dan in mijn land.
  • Verzenden

  Dankjewel voor het aanmelden! Klik op de onderstaande links om je gratis Applicatie rapporten te downloaden. We zullen ons binnenkort weer melden met meer nieuwe en spannende informatie.

  3M™ High Flow Filter System Chemical Application Brief

  3M™ High Flow Filter System General Industrial Application Brief

  3M™ High Flow Filter System Oil & Gas Application Brief

  Het spijt ons…

  tijdens het verzenden is er een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw…


  Sluite  
  Laat zien 1-9 van 9 Overeenkomende producten
  Vergelijk tot aan drie producten:
  Vergelijk
  Volg ons
  De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.we
  Wijzig land
  België - Français | Nederlands