1. Alle 3M-producten

3M Scotch® Doe-het-zelf- & reparatietapes

 
 Resultaten 
 • Scotch® Doe-het-zelf- & reparatietapes
 • 3M Scotch® Doe-het-zelf- & reparatietapes

  Scotch® Reparatietapes
  Scotch® doe-het-zelftapes. Een plakband voor elke klus.

  Onze tapes van industriële kwaliteit zijn net zo gemakkelijk als handig. Met zo'n sterke tape heb je geen ander gereedschap nodig. Ons gamma is speciaal ontworpen voor de meest uiteenlopende dagelijkse uitdagingen. Vastmaken, repareren, versterken, verpakken, noem maar op. Succes verzekerd voor elk doe-het-zelfproject.


  Filmpjes over doe-het-zelf en klussen in huis

  Scotch® Doe-het-zelf- en reparatietapes – Een plakband voor elke klus

  • Een doos dichtplakken met Scotch® Verpakkingstape

   Ons gamma Scotch® gespecialiseerde tapes is ontworpen om specifieke en lastige problemen zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk op te lossen.

   Geef je beschadigde spullen een tweede leven dankzij onze reparatietapes. Koplampen van een auto, stuntvliegers, glazen deuren of lampenkappen ... wij hebben een plakband voor haast elke klus en elk oppervlak. Deze tapes zijn zo goed als onzichtbaar en jouw spullen doen het weer net zo goed als voorheen. Bovendien kan je rekenen op de sterke kleefkracht en scheurbestendigheid van onze reparatie- en versterkingstapes. Je bezittingen krijgen een tweede leven en jij bespaart tijd én geld!

   De Scotch® Verpakkingstapes zijn sterk, veilig en gebruiksvriendelijk. Je mag er zeker van zijn dat je pakketten heelhuids op hun bestemming aankomen en dat je dozen stevig dicht blijven tijdens het transport.

   Wist je dat vliegtuigbouwers soms tape gebruiken om vliegtuigonderdelen te bevestigen? Het geheim? Dat is de VHB™ technologie waarmee ook onze Scotch® montagetapes zijn gemaakt. Als je een spiegel of brievenbus zonder spijkers, schroeven of gereedschap wil ophangen, dan kies je voor de allersterkste tape. En dat is precies wat 3M in huis heeft. Als ze sterk genoeg zijn voor een vliegtuig, zijn ze zeker sterk genoeg voor jouw huishoudspullen!

  Volg ons
  De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.we
  Wijzig land
  België - Français | Nederlands