1. Alle 3M-producten

3M Scotch® & ScotchBlue™ Afplaktapes

 
 Resultaten 
 • Scotch® & ScotchBlue™ Afplaktapes
 • 3M Scotch® & ScotchBlue™ Afplaktapes

  ScotchBlue™ Afplaktape. Maak jezelf trots.
  ScotchBlue™ Afplaktape. Maak jezelf trots.

  De juiste voorbereiding maakt een groot verschil als je een professioneel eindresultaat wil bereiken. Daarom ontwikkelden wij afplaktapes van hoge kwaliteit zodat jij nog beter schilderwerk kan afleveren. Of je nu een frisse nieuwe kleur of een opvallende accentmuur wil, met de beste garantie tegen druppen, spatten en ongewenste strepen zijn onze ScotchBlue™ Afplaktapes speciaal ontworpen om diverse oppervlakken te beschermen en voortreffelijke verflijnen te creëren.


  Filmpjes over doe-het-zelf en klussen in huis

  ScotchBlue™ Afplaktapes – Perfect schilderwerk

  • ScotchBlue™ Afplaktape en verfbakje met roller

   Scotch® en ScotchBlue™ Afplaktapes geven je de mogelijkheid om jouw project een hoogwaardig resultaat te geven, zonder dat je de hulp van een professional moet inroepen. Traditionele afplaktapes kunnen slordige randen en kleverige, gescheurde stukjes plakband veroorzaken die het effect van je harde inspanningen om zeep helpen.

   Ons legendarische ScotchBlue™ Brand is al meer dan 25 jaar de eerste keuze van zowel doe-het-zelvers als professionals. Onze nieuwste ScotchBlue™ Afplaktapes zijn ontwikkeld met onze intern ontwikkelde technologie, namelijk Edge-Lock™ Afplaktape, waarmee verf van de rand van de tape wordt afgestoten. Zo krijg je haarscherpe lijnen zonder uitlopen of lekken. Het perfecte hulpmiddel voor jouw gedroomde designaccenten, accentmuren en streepeffecten.

   Zowel doe-het-zelvers als echte professionals rekenen op onze ScotchBlue™ Afplaktapes. Blader doorheen onze productpagina's om de beste afplaktape of maskeerfolie voor jouw ondergrond en schilderklus te vinden.

   Maak jezelf trots dankzij de ScotchBlue™ Schilders- en afplaktapes en ga voor een perfect resultaat vanaf de eerste keer.

  Volg ons
  De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.we
  Wijzig land
  België - Français | Nederlands