1. Alle 3M-producten

3M™ Safety voor Consument

 
 Resultaten 

3M™ Safety voor Consument

3M DIY Veiligheidsoplossingen
3M DIY Veiligheidsoplossingen
Beschermt tegen klusgevaren.

We zijn jouw helpende hand en staan altijd klaar voor jouw volgende project. 3M Onze veiligheidsuitrusting bestaat uit de nieuwste oog-, gehoor- en ademhalingsbescherming ontwikkeld door ons team gespecialiseerd in productinnovatie.

Filmpjes over doe-het-zelf en klussen in huis


Waar te koop

Selectiegids

3M™ Veiligheid – Onze missie

 • man met veiligheid oorbeschermers op een bouwterrein

   

  • Het is onze missie om comfortabele, goed ontworpen en efficiënte persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) te leveren die zowel longen, oren en ogen een optimale bescherming bieden. Statistieken tonen aan dat zelfs eenvoudige projecten schade kunnen berokkenen. Maar met een beetje voorbereiding kan je mogelijke risico's eenvoudig vermijden. Daarom bieden we een volledig gamma veiligheidsuitrustingen aan om je longen, oren en ogen te beschermen tegen algemene gevaren die met klussen gepaard gaan.
  • Kies voor de 3M veiligheidsoplossingen en weet dat wij grote inspanningen leveren om producten aan te bieden die niet alleen optimale bescherming geven maar ook gemakkelijk zitten. Of je nu een groots project uitvoert of gewoon een kleine kamer opfrist, veiligheid komt altijd op de eerste plaats.
  • Als wereldwijde leider in industriële veiligheidsuitrusting steunt 3M op zijn jarenlange expertise om hoogwaardige persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) te ontwikkelen die aan de industriestandaarden voldoen. Dankzij diezelfde beschermingsmiddelen kan je jouw doe-het-zelfklussen thuis in alle veiligheid en gemak tot een goed einde brengen. Onze veiligheidsproducten zijn niet alleen doeltreffend, maar bovendien ook comfortabel en stijlvol. Ze beschermen je en helpen je te focussen op wat echt belangrijk is. Zo word je niet afgeleid door geluiden, dampen of stof. Je kan van je werk genieten en krijgt betere resultaten. Uiteraard krijgt veiligheid altijd prioriteit. Wees slim, werk veilig!

   

Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.we
Wijzig land
België - Français | Nederlands