1. Alle 3M-producten
5 Resultaten 
5 Resultaten 
Curos poortbeschermerdop

3M™ Curos™ Desinfecterende poortbeschermers

 • Beschermt poorten en zorgt voor gemoedsrust.

  Gebruik Curos desinfecterende poortbeschermers om u te helpen tegen infectie veroorzakende microben.

  Het laatste waarover een patiënt zich bij een ziekenhuisopname zou moeten zorgen maken, is het oplopen van een centrale lijn-geassocieerde bloedbaaninfectie (central line-associated bloodstream infection of CLABSI).

  CLABSI komt vaak voor, maar daarom moeten we het niet zomaar aanvaarden. Consistent gebruik van Curos desinfectiedoppen op I.V. naaldloze connectoren wordt geassocieerd met een afname van CLABSI. Draai Curos desinfecterende poortbeschermers gewoon op de naaldloze connectoren, op open luers zoals 3-wegkraantjes en mannelijke luers om ze te desinfecteren en te beschermen tegen vervuiling.

  Elke Curos desinfecterende poortbeschermer bevat 70% isopropylalcohol (IPA). De IPA komt in aanraking met het oppervlak van de Luer-poort en desinfecteert het in 1 minuut!


Oorzaken van katheter-geassocieerde bloedbaaninfecties:

Microben die katheter geassocieerde bloedbaaninfecties veroorzaken kunnen op verschillende plaatsen doordringen. Ze kunnen doordringen via extraluminale contaminatie (bacteriën die afkomstig zijn van het huidoppervlak diffunderen over de buitenkant van de katheter) en via intraluminale contaminatie (bacteriën diffunderen door het katheterlumen).¹

Oorzaken van katheter-geassocieerde bloedbaaninfecties

¹ Mermel LA. Prevention of Intravascular Catheter-Related Infections.
Ann Intern Med. 2000; 132:391-402.

Maar werken ze ook echt?
Ja! De doeltreffendheid van Curos-producten werd in vitro getest tegen Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Candida glabrata en Candida albicans en de resultaten toonden significante verbeteringen aan.

Weg met bacteriën, hier met Curos!

 • Voordelen van de Curos Desinfecterende poortbeschermers

   

  Minder schrobben, meer verzorgen
  Vereist minder tijd van de verpleegkundige dan de meeste andere protocols voor het schrobben.

  Zorg voor consistente desinfectie tot 7 dagen lang
  Passieve desinfectie elimineert de verschillen in techniek van verzorgers, waardoor een consistente desinfectie wordt gegarandeerd, elke keer opnieuw. Curos desinfectiedoppen kunnen op hun plaats worden gehouden om naaldloze connectoren tot 7 dagen lang schoon en beschermd te houden. 3M™ Curos Tips™ Desinfectiedopstrip voor mannelijke luers kan ook op zijn plaats worden gehouden om mannelijke luers tot 7 dagen lang schoon en beschermd te houden.

  Bescherming die op zijn plaats blijft
  Curos desinfecterende poortbeschermers zijn makkelijk te bevestigen op vaak gebruikte naaldloze connectoren; ze voldoen aan de richtlijnen van de 2016 Infusion Therapy Standards of Practice voor uitbreidingsinstrumenten.

  Fel gekleurd voor correcte desinfectie
  Onze felgekleurde doppen verifiëren in een oogopslag of een poort schoon is, waardoor naleving van de vereisten voor desinfectie gemakkelijk en betrouwbaar verloopt.

  Waar u ze nodig heeft, wanneer u ze nodig heeft
  Strips van Curos-producten kunnen van infuusstaander worden gehangen voor makkelijke toegang, betere naleving en minder afval.

   
   

   

 • Wat zeggen klanten over Curos-producten?


  • Doeltreffende desinfectie.  Desinfecteert in amper één minuut – houd poorten zeven dagen lang schoon.
  • Draai erop, blijft vastzitten.  Draai de dop er probleemloos op en deze blijft goed vastzitten; past op vaak gebruikte naaldloze connectoren, voldoet aan de 2016 INS-richtlijnen voor uitbreidingsinstrumenten.
  • Gekleurd voor optimale naleving. Door de opvallende groene kleur kunnen clinici snel verifiëren dat een poort bedekt is, waardoor de bescherming van poorten gemakkelijk en betrouwbaar kan worden gemeten. De felgroene dop onderscheidt duidelijk infuuslijnen van andere buisjes.
  • Flexibele, handige dosering. Verkrijgbaar als individuele doppen of op een handige strip met tien doppen die van infuusstaanders kan worden gehangen voor snelle toegang. De strip heeft een lus aan elk uiteinde zodat de lengte van de strip naar wens kan worden aangepast.

  • Gebruik met één hand. De  foliestrip kan door verpleegkundigen met slechts één hand worden gebruikt om een nieuwe dop te nemen.
  • Doeltreffende desinfectie. Desinfecteert in één minuut – houdt mannelijke luers schoon en bedekt tot het volgende gebruik.
  • Vastdraaien, vastblijven. Makkelijke aanbrenging en stevige fixatie - voldoet aan de INS-richtlijnen voor uitbreidingsinstrumenten.
  • Gekleurd voor optimale naleving. Door de opvallende groene kleur kunnen clinici snel verifiëren of een instrument bedekt is.
  • Flexibele, handige dosering. Verkrijgbaar als individuele doppen of op een handige strip met tien doppen die van infuusstaanders kan worden gehangen voor snelle toegang. De strip heeft een lus aan elk uiteinde zodat de lengte van de strip naar wens kan worden aangepast.

  • Doeltreffende desinfectie. Bevat een sponsachtig schuim verzadigd met 70% isopropylalcohol die poorten op één minuut desinfecteert - houdt poorten tot zeven dagen lang schoon.
  • Vastdraaien, vastblijven. Voldoet aan de INS-richtlijnen voor uitbreidingsinstrumenten.
  • Goedgekeurd. Getest als zijnde compatibel met Tego® hemodialyseconnectoren.*
  • Een opvallende kleur. Witte Curos-doppen worden gemakkelijk opgemerkt voor aangepast gebruik met Tego® hemodialyseconnectoren.

  *ICU Medical. “Tego® Swab Recommendations and Compatibility with Disinfecting Caps,” oktober 2012.
  Tego is een geregistreerd handelsmerk van ICU Medical.
Laat zien 1-5 van 5 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk
Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.we
Wijzig land
België - Français | Nederlands