1. Alle 3M-producten
5 Resultaten 
5 Resultaten 
Curos poortbeschermerdop
webLoaded = "false" Loadclientside=No

3M™ Curos™ Desinfecterende poortbeschermers

 • Beschermt poorten en zorgt voor gemoedsrust.

  Gebruik Curos ontsmettende poortbeschermers om u te helpen in het gevecht tegen infectieveroorzakende microben.

  Het laatste waarover een patiënt zich bij een ziekenhuisopname zou moeten zorgen maken, is het oplopen van een centrale lijn-geassocieerde bloedbaaninfectie (central line-associated bloodstream infection of CLABSI).

  CLABSI komt vaak voor, maar daarom moeten we het niet zomaar aanvaarden. Consistent gebruik van Curos desinfectiedoppen op I.V. naaldloze connectoren wordt geassocieerd met een afname van CLABSI. Draai Curos desinfecterende poortbeschermers gewoon op de naaldloze connectoren en mannelijke luer-instrumenten om ze te desinfecteren en bescherming tegen vervuiling.

  Elk Curos desinfecterend product bevat 70% isopropylalcohol (IPA). De IPA was het oppervlak van het luer-geactiveerd instrument en desinfecteert het in amper 1 minuut!

  Maar werken ze ook echt?
  Ja! De doeltreffendheid van Curos-producten werd in vitro getest tegen Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Candida glabrata en Candida albicans en de resultaten toonden significante verbeteringen aan.

  Weg met bacteriën, hier met Curos!

   

 • Voordelen van de Curos Desinfecterende poortbeschermers

   

  Minder schrobben, meer verzorgen
  Vereist minder tijd van de verpleegkundige dan de meeste andere protocols voor het schrobben.

  Zorg voor consistente desinfectie tot 7 dagen lang
  Passieve desinfectie elimineert de verschillen in techniek van verzorgers, waardoor een consistente desinfectie wordt gegarandeerd, elke keer opnieuw. Curos desinfectiedoppen kunnen op hun plaats worden gehouden om naaldloze connectoren tot 7 dagen lang schoon en beschermd te houden. 3M™ Curos Tips™ Desinfectiedopstrip voor mannelijke luers kan ook op zijn plaats worden gehouden om mannelijke luers tot 7 dagen lang schoon en beschermd te houden.

  Bescherming die op zijn plaats blijft
  Curos desinfecterende poortbeschermers zijn makkelijk te bevestigen op vaak gebruikte naaldloze connectoren; ze voldoen aan de richtlijnen van de 2016 Infusion Therapy Standards of Practice voor uitbreidingsinstrumenten.

  Fel gekleurd voor correcte desinfectie
  Onze felgekleurde doppen verifiëren in een oogopslag of een poort schoon is, waardoor naleving van de vereisten voor desinfectie gemakkelijk en betrouwbaar verloopt.

  Waar u ze nodig heeft, wanneer u ze nodig heeft
  Strips van Curos-producten kunnen van infuusstaander worden gehangen voor makkelijke toegang, betere naleving en minder afval.

   
   

   

 • U hoeft ons niet op ons woord te geloven

   

  Verschillende ziekenhuizen hebben het gebruik van de Curos™ desinfectiedoppen beoordeeld op het vlak van doeltreffendheid en ze meldden afnames in de kathetergerelateerde bloodbaaninfecties, gecontamineerde bloedculturen en de ermee gepaard gaande zorgkosten.

  Download de samenvatting met klinisch bewijs.

  em>AJIC November 2014: Impact Of Universal Disinfectant Cap Implementation On Central-Line Associated Bloodstream Infections 
  Merrill KC, Sumner S, Linford L, Taylor C, and Macintosh C.

   

  • Het aantal CLABSI-infecties nam af met >40% na implementatie van de Curos desinfectiedop.
  • Wekelijkse controles op protocolgebruik toonden aan dat een toename van 10% in de naleving hiervan zorgde voor een statistisch significante afname van 7% van het aantal infecties.
  • Het gebruik van Curos-producten werd geassocieerd met een geschatte besparing van meer dan €235.000 per jaar in het ziekenhuis dat werd onderzocht.

  Klik hier om een exemplaar van deze studie op te vragen.


  JAVA December 2012: Central Venous Catheter Protective Connector Caps Reduce Intraluminal Catheter-Related Infection 
  Ramirez C, Lee AM, Welch K.

  • Tijdens het jaar 2010 nam de CLABSI-incidentie af van 1,9 in 2010 tot 0,5 tijdens de studieperiode van één jaar.
  • De implementatie van Curos dopstrips tijdens maand vijf van de studie verhoogde de nalevingspercentages van 63% naar 80%.

  Klik hier om een exemplaar van deze studie op te vragen.


  AJIC December 2012: Impact Of Alcohol Impregnated Port Protectors And Needleless Neutral Pressure Connectors On Central Line-Associated Bloodstream Infections And Contamination Of Blood Cultures In An Inpatient Oncology Unit 
  Sweet, MA; Cumpston A; Briggs, F, Craig M and Hamadani M.

  • In totaal werden er 6851 centrale lijn-dagen en 16 CLABSI's (2,3 infecties/1000 centrale lijn-dagen) gedocumenteerd tijdens de controleperiode in vergelijking met 3005 centrale lijn-dagen en één CLABSI (een resultaat van 0,3 infecties/1000 centrale lijn-dagen) tijdens de interventieperiode (relatief risico: 0,14; 95% betrouwbaarheidsinterval [BI], 0,02-1,07; P = 0,03).
  • De mate van gecontamineerde bloedculturen van centrale lijnen bedroeg 2,5% (17 op 692) tijdens de controleperiode, maar slechts 0,2% (1 op 470) tijdens de interventieperiode (relatief risico: 0,09; 95% BI, 0,01-0,65; P = 0,002).
  • De mate van trouw aan de interventie bedroeg 85,2% (228 op 269 patiënten met katheterbeschermers).
  • Deze studie met 32 bedden toonde een jaarlijkse besparing aan van meer dan £300.000.

  Klik hier om een exemplaar van deze studie op te vragen.

   
   

 • Wat zeggen klanten over Curos-producten?


 • 3M™ Curos Jet™ Desinfectiedoppen voor naaldloze connectoren

  • Unieke snelle desinfectietechnologie. Desinfectie in amper één minuut – houd poorten zeven dagen lang schoon.
  • Vastdraaien, vastblijven. Eenvoudig aan te brengen en blijft goed vastzitten op vaak gebruikte naaldloze connectoren, waaronder de SmartSite®-connectoren met hun unieke bedrading.
  • Gekleurd voor optimale naleving. Door de opvallende groene kleur kunnen clinici snel verifiëren dat een poort bedekt is, waardoor naleving gemakkelijk en betrouwbaar kan worden gemeten. De felgroene dop onderscheidt duidelijk infuuslijnen van andere buisjes.
  • Gemakkelijk te gebruiken. Door het hoge profiel is de dop makkelijk te gebruiken wanneer u handschoenen draagt.
  • Flexibele, handige dosering. Beschikbaar als individuele doppen of als een handige strip met vijf doppen die van infuusstaanders kan worden gehangen voor makkelijke toegang.
 • 3M™ Curos™ Desinfectiedoppen voor naaldloze connectoren

  • Doeltreffende desinfectie.  Desinfecteert in amper één minuut – houd poorten zeven dagen lang schoon.
  • Draai erop, blijft vastzitten.  Draai de dop er probleemloos op en deze blijft goed vastzitten; past op vaak gebruikte naaldloze connectoren, voldoet aan de 2016 INS-richtlijnen voor uitbreidingsinstrumenten.
  • Gekleurd voor optimale naleving. Door de opvallende groene kleur kunnen clinici snel verifiëren dat een poort bedekt is, waardoor de bescherming van poorten gemakkelijk en betrouwbaar kan worden gemeten. De felgroene dop onderscheidt duidelijk infuuslijnen van andere buisjes.
  • Flexibele, handige dosering. Verkrijgbaar als individuele doppen of op een handige strip met tien doppen die van infuusstaanders kan worden gehangen voor snelle toegang. De strip heeft een lus aan elk uiteinde zodat de lengte van de strip naar wens kan worden aangepast.
 • 3M™ Curos Tips™ Desinfectiedopstrip voor mannelijke luers


  • Gebruik met één hand. De  foliestrip kan door verpleegkundigen met slechts één hand worden gebruikt om een nieuwe dop te nemen.
  • Doeltreffende desinfectie. Desinfecteert in één minuut – houdt mannelijke luers schoon en bedekt tot het volgende gebruik.
  • Vastdraaien, vastblijven. Makkelijke aanbrenging en stevige fixatie - voldoet aan de INS-richtlijnen voor uitbreidingsinstrumenten.
  • Gekleurd voor optimale naleving. Door de opvallende groene kleur kunnen clinici snel verifiëren of een instrument bedekt is.
  • Flexibele, handige dosering. Verkrijgbaar als individuele doppen of op een handige strip met tien doppen die van infuusstaanders kan worden gehangen voor snelle toegang. De strip heeft een lus aan elk uiteinde zodat de lengte van de strip naar wens kan worden aangepast.
 • 3M™ Curos™ Desinfectiedop voor Tego® Hemodialyseconnectoren


  • Doeltreffende desinfectie. Bevat een sponsachtig schuim verzadigd met 70% isopropylalcohol die poorten op één minuut desinfecteert - houdt poorten tot zeven dagen lang schoon.
  • Vastdraaien, vastblijven. Voldoet aan de INS-richtlijnen voor uitbreidingsinstrumenten.
  • Goedgekeurd. Getest als zijnde compatibel met Tego® hemodialyseconnectoren.*
  • Een opvallende kleur. Witte Curos-doppen worden gemakkelijk opgemerkt voor aangepast gebruik met Tego® hemodialyseconnectoren.

  *ICU Medical. “Tego® Swab Recommendations and Compatibility with Disinfecting Caps,” oktober 2012.
  Tego is een geregistreerd handelsmerk van ICU Medical.


Laat zien 1-5 van 5 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk
Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.we
Wijzig land
België - Français | Nederlands