1. Alle 3M-producten
16 Resultaten 
16 Resultaten 
3M Barrièrecrèmes
 • Comfort voor zelfs de meeste fragiele huid

  Voorkom dat de huid beschadigd raakt door incontinentie, medische kleefstoffen, chronische wonden, diabetes en stomaverzorging.


 • Incontinentiedermatitis (IAD)

  Incontinentiedermatitis (IAD)

  Wanneer de huid van uw patiënt wordt blootgesteld aan urine en/of uitwerpselen, zal dit een negatieve impact hebben op de integriteit van de huid:

  Vocht zorgt ervoor dat de huid kwetsbaarder wordt voor wrijving, wat kan leiden tot vochtgerelateerde huidbeschadiging en schaafwonden. Urine kan ook de verdraagbaarheid van weefsel bij wrijving, afschuiving of druk verminderen

  Veranderde pH van de huid kan de groei van pathogenen stimuleren

  Fecale enzymen kunnen de huid rechtstreeks beschadigen

  De combinatie van chemisch (traditionele zeep) en fysieke (wassen) irritatie zorgt voor een verzwakte huid


Uitgelichte video's


 • 3M Cavilon Niet-prikkende barrièrefilm

  3M™ Cavilon™ Niet-prikkende barrièrefilm

  Lichaamsvloeistoffen, huidtrauma door kleefstoffen, wrijving en incontinentie kunnen snel huidbeschadiging veroorzaken. Cavilon™ Niet-prikkende barrièrefilm is een alcoholvrij en niet-prikkende vloeibare barrièrefilm die tot 72 uur bescherming biedt tegen huidbeschadiging door incontinentie. Een luchtdoorlatende filmlaag helpt om beschadigde huid te beschermen het kan helpen om de afbraak van huid te verminderen. Het is transparant om continue visuele inspectie van risicovolle huid mogelijk te maken. De unieke formule biedt langdurige bescherming en wordt niet overgedragen op of interfereert niet met luiers of incontinentiemateriaal.
  Lees meer over de 3M™ Cavilon™ Niet-Prikkende Barrièrefilm (PDF, 303,00 KB)


 • 3M Cavilon Antifungal Cream

  3M™ Cavilon™ Duurzame barrièrecrème

  Het regelmatig opnieuw aanbrengen van barrièrecrèmes vereist veel kostbare tijd van uw personeel. Cavilon duurzame barrièrecrème biedt duurzame, langdurige bescherming tegen lichaamsvloeistoffen en hydrateert de huid. Er zijn minder applicaties nodig, wat tijd en energie bespaart. De unieke, op polymeer gebaseerde formule biedt een luchtdoorlatende barrière om de gezondheid van de huid te verbeteren bij patiënten die risico lopen op huidbeschadiging door incontinentie terwijl er wel nog steeds kleefproducten op de huid kunnen worden aangebracht. De crème verdwijnt in de huid, beïnvloedt het absorptievermogen van incontinentiemateriaal niet en is bestand tegen wassen. Regelmatig gebruik van de Cavilon duurzame barrièrecrème op intacte huid kan beschermen tegen afbraak veroorzaakt door regelmatige blootstelling aan urine en uitwerpselen, wat zorgt voor meer patiëntencomfort.

  Lees meer over de duurzame barrièrecrème (PDF, 281,33 KB)


 • 3M Cavilon Antifungal Cream

  3M™ Cavilon™ Was- en reinigingsdoekjes

  Voor dagelijks wassen in bed bevelen we een pak Cavilon was- & en reinigingsdoekjes per patiënt per dag aan. Deze doekjes bieden het gemak van een gecombineerde reinigings- en huidconditioner in een zacht en sneldrogend doekje. Gebruik één doekje voor elk van de acht lichaamsgebieden en gooi ze vervolgens weg. Niet in het toilet doorspoelen. Cavilon was- & en reinigingsdoekjes kunnen bij kamertemperatuur of opgewarmd in een magnetron kunnen worden gebruikt (zie de verwarmingsinstructies op de verpakking).


 • 3M Cavilon Crèmes en lotions

  3M™ Cavilon™ Verzorgingsdoekjes bij incontinentie

  Om de huid te reinigen na een incontinentie-episode bevelen we de Cavilon verzorgingsdoekjes bij incontinentie aan. Deze doekjes bieden reiniging, conditionering en bescherming van de huid. Dit maakt de implementatie mogelijk van een succesvol programma ter preventie van incontinentiedermatitis (IAD). Als er extra bescherming nodig is, kunnen de Cavilon verzorgingsdoekjes bij incontinentie gecombineerd worden met 3M™ Cavilon™ Duurzame barrièrecrème en 3M™ Cavilon™ Niet-prikkende barrièrefilm.


Laat zien 1-16 van 16 Overeenkomende producten
Vergelijk tot aan drie producten:
Vergelijk