1. Communicatie

Communicatie

webLoaded = "false"
 • Op 4 juni 2018 maakte 3M bekend dat zij de verkoop van vrijwel haar volledige Communication Markets Division aan Corning Incorporated had afgerond. Producten voor weerbestendige draadloze coaxiale verbindingen en camouflagefolies voor antennes zijn uitgesloten van de verkoop en overgeplaatst naar de Electrical Markets Division van 3M. 3M blijft deze site nog ondersteunen gedurende een initiële overgangsperiode. Na deze overgangsperiode wordt u doorgestuurd naar een webpagina van Corning. 

Communication Tower
We nemen grote stappen om jou te helpen de wereld kleiner te maken.
Bekijk de Communicatieproducten

Communicatiemarkten

Maak gebruik van onze voorsprong.

3M is een wereldleider in het bevorderen van een meer verbonden wereld. Van fiber-to-the-home tot draadloos tot het pand, wij verbinden producten, mensen en bedrijven door gebruik te maken van meer dan 45 technologische platforms om klantgerichte innovaties te scheppen. In deze snel veranderende industrie veranderen onze technologieën hoe netwerken worden ontworpen, geïnstalleerd en onderhouden. Waar uw netwerk ook naar toe gaat, wij kunnen helpen.


Communicatieproducten

Zie alle communicatieproducten

 

 • Netwerken verbeteren en verbindingen versterken.

  Door de toename van het interconnectieverkeer, is de betrouwbaarheid en efficiëntie van communicatie-oplossingen steeds belangrijker. Wij hebben vandaag oplossingen nodig om de communicatieproblemen van morgen op te lossen. 3M doet dat helemaal. Met onze glasvezelconnectoren en -kasten kan het netwerk sneller worden geïnstalleerd. Met onze state-of-the-art lijmproducten kan er gemakkelijker breedband worden geïnstalleerd. Van draadloze weerstations tot brandbestrijding zonder water om cruciale datacentra te beschermen – onze technologieën wijzigen de manier waarop netwerken worden ontworpen, geïnstalleerd, beschermd en onderhouden – 3M brengt vandaag verbeteringen aan in de lokale en mondiale communicatienetwerken, voor morgen. Waar uw netwerk ook naar toe gaat, wij kunnen helpen.

 


Innovatie in actie

 • 13 maart 2015

  Zeer snelle netwerken in één keer geïnstalleerd.

  Met 3M™ One Pass Fiber Pathways kan snel een breedbandinstallatie in bestaande structuren worden geïnstalleerd, met zo weinig mogelijk werktijd verstoring.

  13 maart 2015
 • 13 maart 2015

  Overvolle aansluitingen van vandaag, het formaat is belangrijk.

  3M verschaft een reeks 3M™ Slim Lock sluitingen die de antenneverbindingen van uw zendmast weerbestendig maken, opnieuw kunnen worden geopend zonder ontkoppeling van het netwerk, en u helpen signaaluitval en extra vervangingskosten te vermijden.

  13 maart 2015
 • 13 maart 2015

  Geavanceerd kan niet makkelijker.

  De glasvezelcleaver van 3M is een eenvoudig en efficiënt installatieproduct waarmee u met minder opstartkosten meer communicatiemonteurs kunt uitrusten om meer opdrachten af te werken.

  13 maart 2015
 • 13 maart 2015

  Stel je betere netwerkprestaties voor met minder verbruik.

  3M™ Passive Optical LAN Solutions zijn fiber-to-the-desktop oplossingen die installateurs en gebouweigenaren helpen tot 70% capex, 80% opex, en 90% ruimtebesparing.

  13 maart 2015

Innovatie in actie


Over communicatiemarkten bij 3M

 • 3M is een expert in het helpen van bedrijven om een meer verbonden wereld te scheppen. Van glasvezel producten en patch-panelen tot FTTH-oplossingen en patch-cords, wij helpen u systemen te bouwen die mensen samenbrengen. In deze snel veranderende industrie verschaffen wij een wereldwijd netwerk van productie, distributie en technologische deskundigheid om video-streaming sneller, draadloze torens sterker en communicatie op het werk gemakkelijker te maken.

Volg ons
De bovenstaande merken zijn handelsmerken van 3M.
Wijzig land
België - Français | Nederlands