1. Command oplossingen
 2. Projecten
 3. Scene met de sneeuwpop
Scene met de sneeuwpop

DIY sneeuwpop

Jamie Dorobek, C.R.A.F.T.

Maak een winter wonderland in uw voortuin zonder dat het hoeft te sneeuwen! Voor dit project wordt een snoer witte LED-lampjes gebruikt in de vorm van een sneeuwpop dat aan de buitenkant van een raam wordt bevestigd met behulp van Command™ decoclips OUTDOOR. Vervolgens wordt wit lint gebruikt om 'sneeuw' te maken.


Wat heb je nodig

 • Command™ decoclips OUTDOOR

  – Tape, bij voorkeur Scotch™ Magic Tape

  – Raamoppervlak aan de buitenzijde, met een stroombron in de buurt

  – Zwarte droge markeerstift

  – Droge wisser

  – Twee staafjes

  – Een snoer met witte LED-lampen

  – Een rol wit lint

  – Sneeuwvlokken

  – Oranje knutselpapier

  – Schaar


  Opmerking: Volg alle instructies op de Command™ verpakking om het oppervlak op de juiste manier te reinigen, voor te bereiden op het bevestigen van de kleefstrip en aanbeveling voor het juiste gewicht.

 • Command™ Outdoor kabelclips

   


Zo maak je het

 • 1. Als u de sneeuwpop gaat maken, maakt u eerst het raamoppervlak schoon met alcohol, veegt u het voorzichtig af en laat u het drogen. Gebruik geen glasreiniger of allesreiniger. Dit kan de hechting beïnvloeden.

 • Stap 1
 • 2. Gebruik de droge markeerstift om de omtrek van de sneeuwpop te tekenen en markeer de gebieden waar u een Command™ kabelclip OUTDOOR wilt bevestigen.

  OPMERKING: Gebruik voor het beste resultaat om de paar cm een clip om het sneeuwpopontwerp strak te houden. Voor dit project zijn 20 clips gebruikt om de sneeuwpop te maken.

 • Stap 2
 • 3. Als u de Command™ decoclips OUTDOOR wilt gebruiken, verwijdert u de blauwe beschermlaag en drukt u de plakstrip stevig tegen de achterkant van de clip. Verwijder de zwarte beschermlaag voor de raamzijde en druk de clip op het raam.

  Druk gedurende 30 seconden stevig tegen de hele clip en wacht een uur voordat u de clip gebruikt.

  Herhaal deze stap om de andere clips te bevestigen, waarbij u de omtrek volgt.

 • Stap 3
 • 4. Als alle clips zijn geplaatst, gebruikt u de droge wisser om alle markeringen te verwijderen.

  Begin met de ene kant van het snoer met LED-lampjes en plaats de lampjes in de clips, waarbij u ervoor zorgt dat de lampjes niet gaan hangen tussen de clips.

 • Stap 4
 • 5. Herhaal bovenstaande stap 3 om meer clips langs de onderkant van het raam te bevestigen. Plaats de rest van het snoer in de clips en vlecht het witte lint in en uit de clips om 'sneeuw' te maken.

  Bepaal waar u sneeuwvlokken wilt toevoegen en markeer deze gebieden met de droge markeerstift. Herhaal stap 3 hierboven om clips te bevestigen en hang een sneeuwvlok aan elke clip.

  Herhaal de bovenstaande stap om staafjes toe te voegen als armen voor uw sneeuwpop.

  Knip een oranje driehoek uit het knutselpapier en plak deze met tape op het gezicht van de sneeuwpop om er een neus van te maken. Teken met de droge markeerstift het gezicht en de outfit van de sneeuwpop: ogen, mond, strikje, hoed, knopen, etc. Kleed de sneeuwpop gerust om de paar dagen opnieuw aan door naar wens te wissen en opnieuw te tekenen.

 • Stap 5

Tags
  Kerst transparante_haken


  Volg ons
  Command is een handelsmerk van 3M.
  Wijzig land
  België - Français | Nederlands