Reinigen en Verzorgen


 • Littmann Stethoscoop op de juiste manier gedragen aan de buitenzijde van de kraag van een witte laboratoriumjas om te voorkomen dat de buizen de nek van de clinicus raken.

  Houd uw stethoscoop in optimale conditie.

  Uw 3M™ Littmann® Stethoscoop is ontworpen om jaren betrouwbare dienst te doen. Routinematige reiniging zorgt ervoor dat de akoestische prestaties optimaal blijven, het helpt om de levensduur van de stethoscoop te verlengen en zorgt ervoor dat deze glimt als nieuw. • Met de hand reinigen van de buizen van een Littmann stethoscoop met een alcoholdoekje.

  Verzorging van de stethoscoopbuizen

  Alle Littmann stethoscopen bieden nu nieuwe generatie buizen die de vorm en flexibiliteit behouden zelfs wanneer deze zijn opgevouwen in een zak. De stethoscoop gaat langer mee en is bovendien beter bestand tegen invloeden van huidoliën en alcohol en tegen vlekken. Echter, het is nog altijd beter om uw stethoscoop over uw kraag te dragen wanneer mogelijk.

  Slangen van de volgende generatie bevatten geen natuurrubber (latex), een voordeel voor gevoelige medici en hun patiënten. En om de gezondheid van de mens en natuur te beschermen, bevatten de slangen van de volgende generatie geen ftalaat-weekmakers.

VOLG 3M™ Littmann® BRAND
3M, Littmann, het L,Littmann logo, de L, Master Cardiology, Master Classic, Classic III en Cardiology IV zijn handelsmerken en/of geregistreerde handelsmerken van 3M. Ongeoorloofd gebruik is verboden. Eko handelsmerken, inclusief CORE zijn merken en/of geregistreerde handelsmerken van Eko Devices Inc. Bluetooth is een geregistreerd handelsmerk van Bluetooth SIG. Java is een geregistreerd handelsmerk van Oracle
Wijzig land
België - Français | Nederlands